Tomáš Batiz Futbal

Tatran v príprave zatiaľ bez prehry: Káder posilnili mladíci, odišli dve opory

Futbalisti Liptovského Mikuláša sa počas zimnej prípravy predstavili po prvýkrát aj na domácom ihrisku. S Košicami vyhrali 3:1.

Ilustračný obrázok k článku Tatran v príprave zatiaľ bez prehry: Káder posilnili mladíci, odišli dve opory
Foto: Tomáš Batiz

MFK Tatran Liptovský Mikuláš sa naplno pripravuje na štart jarnej časti 2016/2017. Liptáci v poslednom prípravnom stretnutí zdolali svojho ligového súpera VSS Košice 3:1. „Teší nás, že v príprave zatiaľ vyhrávame. V našej hre sú ešte chybičky, ale budeme sa ich snažiť odstrániť. Skúšame nových hráčov, ktorých by sme chceli zapracovať do kádra,“ zhodnotil Jozef Majoroš, tréner Liptovského Mikuláša.

V kádri došlo k zmenám

Doposiaľ z kádra Liptovského Mikuláša odišli dvaja hráči. Klub opustil kapitán Martin Kubena a útočník Štefan Gerec, ktorý bol najlepším strelcom Liptákov. „V kádri nastali dve zmeny. Odišiel Martin Kubena, ktorý sa dohodol s Ružomberkom. Štefan Gerec sa vrátil z hosťovania späť do Ružobemberka,“ poznamenal Ján Papaj, športový riaditeľ klubu MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Hráči na skúške

V prípravnom cykle sú na skúške traja hráči. Klub by chcel nahradiť najmä miesto po Gerecovi. „Na skúške je zatiaľ Ivan Očenáš z Podbrezovej, Juraj Janošík z Trenčína. S Radom Daňovským sme sa zatiaľ nedohodli na podmienkach. Chceme nahradiť miesto po Gerecovi, ten je síce zatiaľ zranený, uvidíme ako sa k tomu postaví Ružomberok,“ dodal Ján Papaj, športový riaditeľ klubu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM