Tomáš Batiz Futbal

Tatran vycestuje na ihrisko Serede: INFO o nepríjemnom zranení!

Futbalistov Liptovského Mikuláša čaká náročný zápas. Ich súperom bude aktuálne druhý tím – Sereď.

Ilustračný obrázok k článku Tatran vycestuje na ihrisko Serede: INFO o nepríjemnom zranení!
Zdroj: MFK Tatran Liptovský Mikuláš

Liptáci však majú za sebou cenný trojbodový skalp s rezervou Žiliny, ktorú zdolali na domácom ihrisku najtesnejším rozdielom 1:0. „My sme radi, že sme zápas so Žilinou zvládli. Teší nás víťazstvo, ale treba to potvrdiť,“ skonštatoval Ján Papaj, športový riaditeľ a hráč MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Nepríjemný súper

Sereď aktuálne patrí medzi lídrov druhej najvyššej slovenskej súťaže. Po 11. kole má na svojom konte 22 bodov a za prvými Košicami stráca iba tri body. „Čaká nás ťažký súper. V posledných zápasoch hrajú dobre. Nám sa von nedarí, tak by to bolo dobré práve v tomto zápase zmeniť,“ priznal pred zápasom Papaj.

Najlepšieho strelca trápi zranenie

Jozefa Šina pred duelom určite znepokojuje obnovené zranenie jeho najlepšieho strelca v tíme. "Draganovi sa obnovilo zranenie. Doliečuje si Lišivka, ktorý ale ešte nebude na stretnutí trénerovi k dispozícii,“ vysvetlil Papaj.

Podľa neho si zatiaľ Tatran plní svoj predsezónny cieľ, ktorý bol udržať sa v priebehu sezóny nad ôsmim miestom. „Je to zatiaľ dobré, ale netreba sa na to spoliehať. Musíme ísť od zápasu k zápasu a zbierať body,“ dodal.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM