Tomáš Batiz Futbal

Tatran vyhodnotil rok 2017: Kto sa stal najlepším futbalistom mikulášskeho áčka?

Na tradičnej vianočnej akcii Futbal je hra a hrať by sa mal človek pre radosť, vedenie klubu vyhlásilo najllepších hráčov jednotlivých kategórii.

Ilustračný obrázok k článku Tatran vyhodnotil rok 2017: Kto sa stal najlepším futbalistom mikulášskeho áčka?
Foto: Michal Paška / Zdroj: MFK Tatran Liptovský Mikuláš

Dom kultúry v Liptovskom Mikuláši patril vo štvrtok 14. decembra 2017 futbalu. Mestský futbalový klub Tatran Liptovský Mikuláš dal na podujatí nazvanom „Futbal je hra a hrať by sa mal človek pre radosť“ už po siedmykrát symbolickú bodku za futbalovým rokom.

„Na pódiu sa postupne predstavili všetky kategórie, ktoré v klube pôsobia – od U7 až po A mužstvo, nechýbal ani ženský tím. Tento ročník priniesol oproti tým minulým zmenu v tom, že v každej kategórii neocenili jedného hráča, ale rovno troch,“ skonštatoval Ján Papaj, športový riaditeľ MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Najlepším hráčom sa stal práve Ján Papaj, ktorý tak obhájil minuloročné víťazstvo v tejto ankete. Druhú priečku obsadil dlhoročný hráč mikulášskeho klubu Ivan Lišivka, na treťom mieste skončil 18-ročný Patrik Laco. Celá akcia mala tradične aj charitatívny rozmer. „Výťažok v hodnote 905 eur tentoraz pomôže pre handbikera Miloša Hudeca. Šek spolu so zástupcami klubu odovzdal aj Igor Repa, predseda Liptovského futbalového zväzu,“ dodal Papaj.

Podľa viceprimátora Liptovského Mikuláša Rudolfa Urbanoviča, je pre Tatran sedmička na konci rokov veľmi úspešná. „Spomínam si, že v roku 2007 sme v zastupiteľstve schválili financie na výstavbu ihriska s umelým trávnatým povrchom a s osvetlením. Odvtedy ho využíva nielen mládež a áčko, ale i okolité kluby. Teraz, po desiatich rokoch, sme odsúhlasili výstavbu nového štadióna pre MFK Tatran,“ zhodnotil Urbanovič.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM