Michal Paška Hokej

Themár prišiel pomôcť, na Paukovčeka sa nehnevá

Prvý zápas v drese HK 32 Liptovský Mikuláš dnes proti Michalovciam absolvoval Andrej Themár. Nová akvizícia sa pri výhre 3:1 zapísala najlepším možným spôsobom – gólom a asistenciou.

Liptovský Mikuláš si proti Michalovciam v úvodnom stretnutí nadstavbovej časti prvej hokejovej ligy pripísal zaslúžene plný bodový zásah. Veľkou mierou sa oň pričinil práve Andrej Themár, ktorý do srdca Liptova prichádza na hosťovanie z extraligového Martina. Pred pôsobením v Turci obliekal dres Banskej Bystrice.

„Do Liptovského Mikuláša som prišiel pomôcť. Som rád, že sa to proti Michalovciam podarilo. Výhra 3:1 je super. Teší ma, že moja premiéra bola víťazná,“ mohol mať dvadsaťtriročný útočník po stretnutí dôvod na spokojnosť.

V modrom drese HK 32 najskôr prihrával na gól Michalovi Mravcovi, ktorý zvyšoval na 2:0. Pri početnej výhode piatich proti trom sa medzi strelcov zapísal aj Andrej. „Zhodou okolností pri mojom góle asistoval práve Michal Mravec. Výborne mi prihral, mal som pred sebou prázdnu bránku. Musel som to dať,“ opisoval gól, ktorý upokojil mikulášske rady.

Doteraz mu na drese svietilo číslo 88, v Liptovskom Mikuláši je jeho nositeľom Lukáš Paukovček. Andrej tvrdí, že s tým nie je absolútne žiadny problém. „Číslo 88 má na drese sprevádza už dlhšiu dobu. Keďže tu ho má na drese Paukovček, vybral som si iné. Vôbec mi to neprekáža, prišiel som sem preto, aby som pomohol,“ pripomenul na záver.

foto: autor

themar
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM