Slávka Kellová Rôzne

Tragická dopravná nehoda

K tragickej dopravnej nehode došlo krátko po polnoci zo štvrtka na piatok na ceste I/59 medzi Ružomberkom a Vyšným Kubínom. Vozidlo Peugeot 306 s evidenčnými číslami Ružomberka, v ktorom sa viezla 6 členná osádka z doposiaľ nezistených príčin prešlo

51 ročný vodič kamióna zrážke napriek vyhýbaniu vpravo nestihol zabrániť. Vozidlo Peugeot sa po zrážke otočilo a niekoľkokrát sa prevrátilo. Pri dopravnej nehode na mieste zraneniam podľahli dvaja muži vo veku 24 a 21 rokov, ďalší traja (21–23) utrpeli ťažké zranenia a jeden (20) vyviazol s ľahkými poraneniami. Hmotná škoda je predbežne vyčíslená na cca 17.500,–€. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Krajské riaditeľstvo PZ v Žiline v záujme pozitívneho ovplyvnenia dopravnej nehodovosti zvýšilo výkon služby na všetkých cestách v jednotlivých okresoch Žilinského kraja so zameraním na osobitné kontroly týkajúce sa zákazu požívania alkoholických nápojov vodičmi motorových vozidiel a na dodržiavanie ustanovených a obmedzených rýchlostí, ako aj iné závažné porušenia dopravných predpisov.

zdroj: KRPZ ZA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM