Michal Paška Kickbox

Tri prvenstvá talentovanej Pilarčíkovej

Košice boli v sobotu dejiskom štvrtého kola Slovenského pohára v kickboxe. V zostave viac ako 150 pretekárov nemohli medzi 18 klubmi chýbať ani zástupcovia Sazuka kickbox klubu v Liptovskom Mikuláši.

Z deväťčlennej výpravy mikulášskych kickboxeristov sa najviac darilo Lenke Pilarčíkovej. Získala tri najcennejšie kovy a v najtvrdšej kategórii K1 skončila na druhej priečke. Darilo sa aj ostatným zástupkyniam nežnejšieho pohlavia: Nikola Fáberová skončila druhá, Martina Hanusová a Ivona Kulizáková boli na treťom mieste. Rovnaké umiestnenie si vybojoval aj Miroslav Zoller a v juniorskej kategórii Oliver Zadrabaj.

„V ten istý deň sa v popradskom nákupnom centre uskutočnila akcia pod názvom Max fighters 4. Ani tu nechýbal zástupca nášho klubu. Dávid Červeň zabojoval v K1 do 70 kilogramov proti Petrovi Frankovi z Ares gymu Žilina. V zápase predviedol množstvo výborných kombinácií a súboj vyhral na body,“ zhodnotil tréner Sazuka kickbox klubu Peter Navrátil

V hlavnom súboji si triumf pripísal domáci pretekár Pavol Garaj. Získal tak titul majstra sveta verzie BMAF. Na jeho štíte zostal poľský reprezentant Lukas Rambalsky.

foto: Sazuka kickbox klub

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM