Slávka Kellová Kultúra

Troch kráľov privíta Jasná Open Air festivalom

Takúto oslavu folklóru ešte Liptov v zime nezažil. Troch kráľov privíta najväčšie lyžiarske stredisko Jasná jedinečným Open Air koncertom. Pôjde o jedno z troch súbežných podujatí celoslovenskej akcie Od Tatier k Dunaju pod záštitou Slovenskej agentú

Ďalšie koncerty sa oodhrajú v Tatranskej Lomnici a Bratislave, pričom živé vstupy bude prinášať TV JOJ. Návštevníci by si preto nemali nechať ujsť dobrú zábavu a doslova hviezdne obsadenie pod hviezdnym nebom. V Jasnej budú ľudí zabávať Vranovské chodúľové divadlo, Marek Ťapák a jeho tanečníci, Čarovné ostrohy, Nebeská muzika a viaceré folklórne súbory – Váh, Železiar. Nebude chýbať ani detský súbor Cindruška z Liptovského Hrádku.

Kvalitná lyžovačka v Liptove bude pokračovať aj po troch kráľoch Výhodný skipas na štyri dni za cenu len troch môžu získať majitelia Liptovskej regionálnej karty v lyžiarskom stredisku Jasná Nízke Tatry. Podmienkou je nástup na pobyt u registrovaných ubytovateľov v Liptove v nedeľu 8. januára alebo v pondelok 9. januára 2012 a čerpanie skipasu 4 po sebe nasledujúce dni. Skipas je platný v strediskách Jasná Nízke Tatry – Chopok Sever, Chopok Juh, Vysoké Tatry – Štrbské Pleso, Tatranská Lomnica a Starý Smokovec a v Aquaparku Tatralandia (celodenný vstup Aqua Packet). Skipas je možné v jeden deň použiť len jeden raz – buď na lyžovanie alebo kúpanie.

Ďalšia dobrá správa pre lyžiarov je, že združenie Klaster Liptov s okamžitou platnosťou zvýšilo na Liptovskej regionálnej karte zľavu v lyžiarskej škôlke Maxiland v Jasnej a tiež zľavu na vypožičanie lyžiarskeho a snowboardového výstroja a z ceny servisu na atraktívnych 15 percent. Zároveň v stredisku Jasná Nízke Tatry zavádzajú aj úplne novú zľavu v rovnakej výške na celý sortiment v predajniach Tatry Motion. Všetky tieto výhody môžu užívatelia karty čerpať až do 9. apríla.

V ďalšom liptovskom lyžiarskom stredisku Malinô Brdo môžu majitelia tzv. Liptov Region Card získať až 15-percentnú zľavu na tri 1-dňové skipasy v pobytovom balíku 2 a viac nocí. Akcia platí až do konca lyžiarskej sezóny.

foto: TMR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM