Tomáš Batiz Šport Video

Turnaj fanklubov v Mikuláši odštartoval: Pozrite si VIDEO z otvorenia!

Zimný štadión v Liptovskom Mikuláši bude v najbližších dňoch dejiskom 11. ročníka Hokejbalového turnaja fanklubov. Oficiálneho otvorenia sa zúčastnil aj riaditeľ Pro hokeja Richard Lintner.

Ilustračný obrázok k článku Turnaj fanklubov v Mikuláši odštartoval: Pozrite si VIDEO z otvorenia!
Foto: Tomáš Batiz

Mikulášsky zimák je opäť centrom pozornosti všetkých športových nadšencov. Oficiálneho otvorenia 11. ročníka Hokejového turnaja fanklubov sa zúčastnili viaceré zaujímavé osobnosti. Ako prvý sa fanúšikom a hráčom prihovoril primátor mesta Ján Blcháč, ktorý všetkých privítal v Liptovskom Mikuláši: “Som veľmi rád, že vás tu môžem všetkých takto privítať. Teším sa aj z toho, že takýto hokejbalový turnaj sa v Liptovskom Mikuláši organizuje po prvýkrát. Prajem vám všetkým veľa šťastia.”

Na primátora mesta nadviazal už o pár sekúnd, sprevádzaný veľkým potleskom, Richard Lintner, bývalý slovenský reprezentant a aktuálne aj riaditeľ Pro hokeja. Linter, často prezývaný aj “citrón”, poďakoval fanklubákom za podporu na štadiónoch počas celej predošlej sezóny. “Vy podporujete nás, my podporujeme vás. Práve vďaka vám majú tie štadióny atmosféru. Doniesol som vám aj dáke darčeky, takže verím, že víťazom sa budú páčiť. Ešte raz sa vám chcem poďakovať za to čo robíte.”

Video: Oficiálne otvorenie 33. ročníka Hokejbalového turnaja fanklubov
1
Galéria
FOTO: 33. ročník Hokejbalového turnaja fanklubov v Liptovskom Mikuláši
18
Galéria
Foto: Tomáš Batiz
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM