Tomáš Batiz Hokej

Tvrdá rana pre útok Mikuláša: Rudolf Huna sa dohodol s Košicami!

Hokejisti Liptovského Mikuláša aj vďana víťaznému gólu zdolali v poslednom stretnutí Martin 2:1 po predĺžení. Rudolf Huna po zápase potvrdil, že sa dohodol na spolupráci s Košicami.

Ilustračný obrázok k článku Tvrdá rana pre útok Mikuláša: Rudolf Huna sa dohodol s Košicami!
Foto: Tomáš Batiz

Útočník Liptovského Mikuláša Rudolf Huna sa dohodol na svojom ďalšom pôsobení s HC Košice. Práve skúsený útočník rozhodol v predĺžení v zápase proti Martinu, po ktorom sa Liptáci opäť dostali na ôsme miesto v tabuľke. S „oceliarmi“ sa podľa jeho slov dohodol na spolupráci do konca sezóny 2016/2017.

Do reprezentačnej prestávky

Rudolf Huna je s 25 kanadskými bodmi v 43 zápasoch štvrtým najproduktívnejším hráčom Liptákov. Podľa predsedu predstavenstva MHK 32 Liptovský Mikuláš Ivana Droppu sa najstarší z bratského tria Hunovcov pripojí ku košickému tímu počas najbližšej reprezentačnej prestávky. Dovtedy odohrá za Liptovský Mikuláš ešte tri zápasy.

„Prišla mi ponuka z Košíc, už ju mám na stole dlhší čas. Rozmýšľal som, radil som sa s rodinou, bratmi a napokon som sa rozhodol ju akceptovať,“ zhodnotil

Poradili mu bratia

Po zápase s Martinom, Huna priznal, že o všetkom dlho premýšľal. Celú situáciu prehodnotil aj s mladšími bratmi. „Bratia ma podporili, aby som išiel a skúsil s Košicami zabojovať o titul. Taká šanca sa už totiž nemusí opakovať. Dohodol som sa na spolupráci do konca sezóny. Verím, že Liptovský Mikuláš sa dostane do play off. Chalani nezložili zbrane. Kolektív má silu, aby sa dostal do osmičky,“ dodal Huna.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM