Jozef Milan Tlačové správy

Unikátne zrkadlo z kúpeľňového štúdia K.R.T. ako darček pod vianočný stromček

Od leta 2014 prebiehala v kúpeľňovom štúdiu K.R.T. Liptovský Mikuláš výstava zrkadiel, ktoré vytvorili študenti Školy úžitkového výtvarníctva v Ružomberku. Krásne tvorivé diela šikovných študentov môžu byť ako darček dokonca pre niekoľkých ľudí naraz.

Ilustračný obrázok k článku Unikátne zrkadlo z kúpeľňového štúdia K.R.T.  ako darček pod vianočný stromček
Zdroj: Dnes24.sk

Zima nám pomaly klope na dvere. I keď počasie tomu nenasvedčuje, dátumovo sa zimné obdobie skutočne blíži. Poďme si pripomenúť ako taká zima môže skutočne vyzerať.

Pestro sfarbená jeseň sa cez zrkadlenia vodných plôch a hrania sa vody a mrazu zrazu zmení na bielo. Krásne biele vločky zahalia krajinu do jednotného šatu. Alebo aspoň prekryjú všetko trblietavou bielou inovaťou. Práve tento lesk a zrkadlenia a rôzne odrazy a hry slnka o stálu vodnú hladinu či kryštálové perličky ľadu alebo čerstvo napadnutú snehovú prikrývku nám vytvárajú v duši krásnu zimnú harmóniu.

Zrkadlenie. Ako ho však dosiahnuť, keď sa zdá, že príroda nám ho nechce nadeliť? Ako navyše docieliť radosť v očiach detí, ktorá sa často spája hlavne s prvým zahalením krajiny dobiela? Navyše, keď sa blížia najkrajšie sviatky v roku, ktoré sú nie len o bielej prikrývke, ale i o rozdávaní. Rozdávaní radosti. Možností. Úsmevov či šťastia.

Ako by sa tieto všetky priania vedeli spojiť v jedno?

Od leta 2014 prebiehala v kúpeľňovom štúdiu K.R.T. Liptovský Mikuláš výstava zrkadiel, ktoré vytvorili študenti Školy úžitkového výtvarníctva v Ružomberku. Súťaž a výstava prebiehala pod záštitou Komunitnej nadácie Liptov a Nadačného fondu Deti deťom. Počas výstavy sa vydražili 3 krásne diela. Práce kreatívnych študentov ocenili manželia Zuzana a Richard Buntovci z Ružomberka, ktorí podporili mladých študentov kúpou hneď dvoch jedinečných zrkadiel. Ďalšou šťastnou majiteľkou zaujímavého zrkadla sa stala Katarína Drusková z Liptovského Hrádku.

Novým majiteľom ďakujeme za podporu a veríme, že budú mať zo zrkadiel radosť. Ostatné zrkadlá zostávajú vystavené v kúpeľňovom štúdiu K.R.T. Liptovský Mikuláš, kde je možné si ich zakúpiť a podporiť tak školu a jej študentov. Celý výťažok z predaja a dražby putuje na financovanie nových kreatívnych projektov pre študentov ŠUV.

Zima je čas, kedy idú väčšie úpravy domov a bytov bokom. Na prvom mieste je rodina a príjemná atmosféra vyzdobeného domova a teplo rodinného krbu. Prispejte i vy k tejto atmosfére nie len pre seba ale i svojich blízky a tiež šikovných študentov. Príďte do K.R.T. Pekné kúpeľne a vyberte si i vy svoje zimné zrkadlo.

(PR) – Za obsah i fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

PR KRT 4
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM