Tomáš Batiz Hokej

V kádri Liptákov staronové tváre: Posilní Kabáč s Uhríkom mikulášsky tím?

Tipsport liga v Liptovskom Mikuláši už pomaly klope na dvere. V kádri Liptovského Mikuláša sa objavili aj dve staronové tváre, ktoré pravdepodobne posilnia tím Liptákov.

Ilustračný obrázok k článku V kádri Liptákov staronové tváre: Posilní Kabáč s Uhríkom mikulášsky tím?
Foto: Tomáš Batiz

Sezóna najvyššej slovenskej súťaže odštartuje 1. kolom 9. septembra, v ktorom sa Liptáci predstavia na ľade Žiliny. Pred samotným štartom súťaže čaká na zverencov Róberta Spišáka záverečná časť pred súťažného obdobia, v ktorom chcú doladiť posledné detaily. “Veríme, že v súťaži budeme dobrou konkurenciou aj pre ostatné tímy," poznamenal Róbert Spišák, tréner MHK 32 Liptovský Mikuláš.

Staronové posily

V poslednom prípravnom zápase sa v zostave Liptovského Mikuláša ocitli dve známe mená, ktoré posledné sezóny odohrali v extraligovom Martine, ale časť svojej hokejovej kariéry absolvovali aj na mikulášskom ľade. Reč je o Michalovi Uhríkovi a Michalovi Kabáčovi. “Na skúške som bol v Žiline, ale potom ma kontaktoval Marek Uram ktorý ma zavolal do Liptovského Mikuláša,” vysvetľuje Uhrík, ktorý by prípadné angažovanie Liptovského Mikuláša rád privítal: “Určite áno. Naposledy, keď som tu hral, tak s Marošom Piatkom sme mali vydarenú sezónu, takže som si v poslednom prípravnom zápase rád na ňu zaspomínal. Uvidíme ako to všetko dopadne, ale rád prijmem všetky nové výzvy.”

Kabáča teší dobrý kolektív

Prípadnou posilou do útoku môže byť aj Michal Kabáč, ktorý pred rokom získal na majstrovstvách sveta juniorov bronzovú medailu. “Chceli aby som prišiel, takže dúfam, že tu zostanem. Sme veľmi dobrý kolektív, ktorý to môže dotiahnuť v sezóne ďaleko,” skonštatoval Kabáč.

Prvý domáci zápas novej sezóny odohrajú hokejisti Liptovského Mikuláša 11. septembra, keď na domácom ľade privítajú súpera z Nitry.

FOTO: Mikulášski hokejisti na ľade
6
Galéria
Foto: Tomáš Batiz
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM