Iné športy

V Liptove sa rozlúčime s cyklosezónou: Pripravte sa na dopravné obmedzenia

Cyklistický klub Liptovský Mikuláš pozýva priaznivcov cyklistiky na verejné preteky Časovka družstiev. Troj až štvorčlenné družstvá prekonajú túto nedeľu dvadsaťpäť kilometrovú trasu, ktorá uzavrie tohtoročnú vydarenú cyklosezónu v Liptove.

Ilustračný obrázok k článku V Liptove sa rozlúčime s cyklosezónou: Pripravte sa na dopravné obmedzenia
Foto: Slávka Kellová

Štart v poradí trinásteho ročníka Časovky družstiev je v nedeľu 29. septembra naplánovaný o 10:00 hod. spred Liptov Arény v Ráztokách. „Trasa povedie popri Liptovskom Trnovci, Liptovskej Sielnici, cez kopec Potok a späť,“ približuje Peter Klasovitý, organizátor preteku.

Zapojiť sa môže každý, kto si vyberie jednu zo štyroch kategórií. „Pretekať budú cestné bicykle do 40 a nad 40 rokov, otvorenú kategóriu máme len pre horské, trekingové a krosové bicykle a pripravená je aj kategória zmiešaných družstiev mužov a žien. V tejto kategórii musia štartovať minimálne dve ženy,“ dodáva Peter Klasovitý.

Vodiči sa budú musieť vo vyššie uvedených miestach pripraviť na čiastočné obmedzenia dopravy. „Vopred sme vodičom vďační za trpezlivosť a ohľaduplnosť,“ uzatvára organizátor.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM