Rôzne

V Liptovskom Jáne sa chystá snehová žúrka: Ľudia v maskách sa budú lyžovať takmer zadarmo

Stredisko Ski Javorovica v Liptovskom Jáne organizuje už druhý ročník Jánskej snehovej žúrky. Prázdninové podujatie pre všetky vekové kategórie sa začne už túto sobotu 28. februára o 14:00 hod.

Ilustračný obrázok k článku V Liptovskom Jáne sa chystá snehová žúrka: Ľudia v maskách sa budú lyžovať takmer zadarmo
Zdroj: Dnes24.sk

Fašiangový karneval pokračuje v Liptove aj počas pôstneho obdobia. Dôvodom je snehová žúrka, ktorá v obľúbenom stredisku za Liptovským Jánom vyvrcholí vo večerných hodinách. „Zábava na lyžiach sa však začne už ráno. Pre tých, ktorí prídu do nášho strediska v maske, máme pripravený celodenný skipas takmer zadarmo,“ prezrádza Katarína Schrötterová z Občianskeho združenia Jánska dolina.

Hlavný program sa začne o druhej popoludní a na návštevníkov Liptovského Jána čaká aj zaujímavý sprievodný program. Okrem divadelného súboru Klások sa totiž môžu tešiť aj na vystúpenia známych umelcov. „Účasť prisľúbila populárna liptovská skupina Ploštín Punk a pesničky nielen pre (ne)poslušné deti zaspieva aj niekdajší superstarista Miro Jaroš. Skutočným vrcholom celej akcie však bude ohňová šou a Jazda ohňa,“ dopĺňa Juraj Filo, starosta obce. Za touto atrakciou treba hľadať miestnu lyžiarsku školu, ktorá sa stará nielen o športovú zručnosť zverencov.

Podobný článok:

Na svahoch Chopku uvidíme veľké esá: Predvedie sa u nás zjazdárska elita!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM