Stanislav Černák Krimi

V Liptovskom Mikuláši došlo k prepadu: Muž na chodníku zažil desivé momenty!

Na tieto chvíle len tak ľahko nezabudne. Podľa slov policajnej hovorkyne dvojica tínedžerov prepadla 62-ročného muža na chodníku v Liptovskom Mikuláši!

Ilustračný obrázok k článku V Liptovskom Mikuláši došlo k prepadu: Muž na chodníku zažil desivé momenty!
Zdroj: TASR

V rukách polície skončili dvaja 16-roční mladíci z Liptovského Mikuláša, ktorí podľa polície začiatkom tohto týždňa vo večerných hodinách v meste Liptovský Mikuláš prepadli muža (62).

„Dvojica mladíkov muža napadla na chodníku medzi parkom a obchodným domom. Jeden z mladíkov muža chytil za rukáv bundy, druhý muža potkol, následkom čoho spadol na zem. Napadnutý muž sa bránil, avšak dvojica tínedžerov ho opakovane fyzicky napádala. Na zemi muža priľahli a zo zadného vrecka nohavíc mu odcudzili peňaženku s hotovosťou 350 eur,“ priblížila krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Ako nám ďalej Balogová prezradila, dvojicu mladíkov sa policajtom podarilo zadržať. Vyšetrovateľ obidvoch obvinil zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva. „Na jedného z obvinených podal vyšetrovateľ podnet na návrh na vzatie do väzby. Zákon za tento trestný čin ustanovuje trest odňatia slobody na tri až osem rokov, nakoľko ide o mladistvých obvinených, trestná sadzba sa znižuje na polovicu,“ dodala.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM