Michal Paška Hokej

V play-off ide o veľa, nervozita na začiatku bude

V základnej i v nadstavbovej časti prvej hokejovej ligy podával Matúš Palko v bránke MHK 32 Liptovský Mikuláš výborné výkony. Rád by v nich pokračoval i v štvrťfinálovej sérii play-off.

Tá sa na mikulášskom štadióne začne už zajtra o 17:00 hodine. Ako je známe, v sérii, ktorá sa hrá na tri víťazné stretnutia, čaká na Liptovský Mikuláš súper z Michaloviec. „V tejto časti súťaže je každý súper kvalitný. Michalovce sa posilnili, zrejme to bude najťažšie zdolateľný mančaft. Určite sa ale cez neho dá postúpiť,“ charakterizoval Matúš súpera a ponúkol recept na úspešnú sériu.

„Musíme hrať takisto ako doteraz, len do zápasov treba vložiť viac snahy. Určite to budú vypätejšie stretnutia. Viem, odo mňa sa očakáva kvalitný výkon. Naše výsledky však nebudú záležať len na mne, ale na celom mužstve,“ tvrdí jednotka v bránke Liptovského Mikuláša.

Pripúšťa, že na začiatku série určite nebude chýbať ani nervozita. „Určite to bude aj o tom, či nám úvod vyjde alebo nevyjde. Verím, že cez Michalovce postúpime,“ optimisticky uzavrel Matúš Palko.

foto: Majo Eliáš, www.majoelias.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM