Michal Paška Kickbox

V pohári sa tentoraz najviac darilo dievčatám

Slovenský pohár v kickboxe pokračoval cez víkend v Prešove tretím kolom. Z pretekárov Sazuka kickbox klubu v Liptovskom Mikuláši sa tentoraz viac darilo nežnejšiemu pohlaviu.

„Na pohárové preteky sme pôvodne nominovali šestnástich pretekárov. V ringu sa nakoniec predstavili desiati. Svoju úlohu, bohužiaľ, zohrali zranenia a choroby,“ odôvodnil Peter Navrátil, tréner Sazuka kickbox klubu v Liptovskom Mikuláši.

Lenka Pilarčíková si do zbierky úspechov pridala štyri prvé miesta. Premožiteľky nenašla vo fullcontacte, v K1 a v lightcontacte i v lowkicku. Tréner ocenil jej výborný box, kombináciu, v Prešove bola najlepšou reprezentantkou klubu nielen čo sa umiestnenia týka, ale aj výkonom.

Tromi prvými miestami sa jej priblížila Dominika Párčová vo váhe do 48 kilogramov vo fullcontacte, lowkicku aj v K1. Nikola Fáberová skončila na 2. mieste vo váhe do 70 kilogramov, Martina Hanusová bola tretia v kategórii do 55 kilogramov.

V mužskej kategórii skončil v lowkicku do 63 kilogramov na prvom mieste Adam Klamár. Dve tretie miesta Sazuka kickbox klubu priniesli pretekári Miroslav Zoller a Ján Žitník. „V tejto kategórii som predpokladal lepšie umiestnenia. Chýbali nám opory, čo sa odzrkadlilo aj vo výsledkoch,“ skonštatoval Peter Navrátil.

Šancu na reparát budú mať pretekári už počas nasledujúceho víkendu. V hlavnom meste Slovenska sa uskutoční Hanuman cup. Na konci februára príde na rad medzinárodný turnaj Slovak open, ktorý sa uskutoční v Banskej Bystrici.

foto: Sazuka kickbox klub

kickbox
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM