Michal Paška Hokej

V ťažkom domácom zápase je cieľom víťazstvo

V utorok 13. septembra 2011 privítajú o 17:00 hod hráči HK 32 Liptovský Mikuláš v prvom domácom zápase novej sezóny prvej hokejovej ligy Duklu Michalovce.

Pôjde o zápas druhého kola druhej najvyššej slovenskej hokejovej súťaže. Mikulášanom vstup do nového súťažného ročníka vyšiel, keď si v piatok po víťazstve 4:1 priviezli výhru z púchovského ľadu. Zabodovať naplno budú chcieť aj proti Michalovciam.

„Vieme, že nás čaká vyrovnaný boj. Tak, ako do každého zápasu, aj do tohto nastúpime so stopercentnou koncentráciou a s odhodlaním vyhrať. Michalovce majú káder nabitý známymi menami, naši chlapci sú ale pripravení a odhodlaní pred domácim publikom zvíťaziť,“ povedal pre www.mikulas24.sk tréner HK 32 Liptovský Mikuláš Rudolf Záruba.

Oproti úvodnému zápasu sezóny v Púchove by v zostave nemalo dôjsť k zmenám. „Verím, že nás na prvý domáci zápas sezóny prídu diváci povzbudiť v čo najhojnejšom počte. Srdečne ich pozývame,“ dodal tréner.

Ostatné zápasy druhého kola prvej hokejovej ligy: 17.00 HC Prešov 07 – HK Púchov 17.00 HK Trnava – HK Trebišov 17.00 HK Spišská Nová Ves – HC Topoľčany 18.00 HC 07 Detva – HK 95 Považská Bystrica 18.00 ŠHK 37 Piešťany – Dukla Senica

ilustračné foto: Majo Eliáš www.creativemasters.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM