Tomáš Batiz Futbal

Vedenie klubu stratilo trpezlivosť: Sabol skončil na poste hlavného trénera

Vedenie MFK Tatran Liptovský Mikuláš odvolalo po poslednom domácom zápase z funkcie hlavného trénera. Dôvodom bola slabá efektivita v zakončení.

Ilustračný obrázok k článku Vedenie klubu stratilo trpezlivosť: Sabol skončil na poste hlavného trénera
Zdroj: TASR

Futbalisti Liptovského Mikuláša v poslednom ligovom zápase remizovali na domácom ihrisku s Popradom 0:0. Vedenie klubu sa po tomto stretnutí rozhodlo odvolať hlavného trénera Juraja Sabola. “Sabol nenaplnil očakávania v boji o postup do nadstavby 2. ligy, čím nenadviazal na historické výsledky klubu z vlaňajšej sezóny, kde Liptáci skončili na 3. mieste,” vyjadril sa prostredníctvom oficiálnej webovej stránky klubu Milan Mikušiak, prezident MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

"Samozrejme takéto veci nepotešia, ale určite hráčom stále verím, takže postup do prvej šestky zvládnu. Mám stále ešte 32 rokov, myslím si, že posledné štyri roky som na poste trénerstva ukázal, že to viem robiť a určite chcem v tom pokračovať,” poznamenal Sabol.

Liptovský Mikuláš je v doterajšom priebehu súťaže na 6. mieste so ziskom šiestich bodov. Pre vedenie klubu je však sklamaním aktuálne skóre – 1:3.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM