Tomáš Batiz Hokej

Veľká rana do obrany Liptákov: Skúsený obranca z klubu odchádza

Liptovský Mikuláš sa v ďalšom priebehu sezóny bude musieť zaobísť bez Richarda Stehlíka. Ostrieľaný obranca po deviatich odohraných zápasoch balí kufre a odchádza na skúšku do Fínska. Vyhliadol si ho účastník najvyššej fínskej súťaže SM–liigy, klub HPK Hämeenlinna.

Ilustračný obrázok k článku Veľká rana do obrany Liptákov: Skúsený obranca z klubu odchádza
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Richard Stehlík si v deviatich zápasoch za Liptovský Mikuláš pripísal na svoje konto dve trestné minúty, jeden gól a šesť plusových bodov. “Sme veľmi radi, že nám v úvode sezóny pomohol. Prajmeme mu všetko dobré v priebehu sezóny vo fínskom tíme,” vyjadril sa Ivan Droppa, predseda predstavenstva MHK 32 Liptovský Mikuláš.

"Boli sme dohodnutí, že kým nedostane lepšiu ponuku, tak bude hrať za Liptovský Mikuláš. Rozlúčili sme sa, ale verím, že sa naše cesty opäť stretnú,” skonštatoval Marek Uram, člen predstavenstva a hráč Liptovského Mikuláša.

Stehlík sa v drese Liptákov prezentoval poctivou defenzívnou hrou, skvelým čítaním diania na ľade a výbornou rozohrávkou pri zakladaní útoku. Na druhej strane sa do zostavy Liptákov po zranení vracia Ondrej Burzala a trest vyprší čoskoro aj Jakubovi Makovskému. Na otázku ohľadom nových posíl sa vedenie klubu vyjadrilo jasnou rečou. “Nebudeme. Máme ôsmich obrancov, ktorí v najbližších zápasoch dostanú príležitosť,” dodal Droppa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM