Slávka Kellová Rôzne

Vianočná súťaž o jazykový kurz angličtiny

Vianoce sú sviatkom plným pokoja, tradícií, rodinného tepla, ale aj časom vzájomného obdarúvania sa. Nechajte sa preto svojou 24-kou obdarovať jednou z dôležitých súčastí života - vzdelaním.

Inštitút jazykov a vzdelávania v Liptovskom Mikuláši patrí do siete najväčšej vzdelávaco-prekladateľskej spoločnosti na Slovensku. V komplexnej ponuke jazykových a vzdelávacích služieb tu klienti nájdu kurzy zamerané na jazyky, počítače, účtovníctvo, profesionálne doučovanie či preklady a tlmočenie, ale aj kurzy rozvoja osobnosti prispôsobené Vašim potrebám.

Pre jedného z Vás, ktorý sa zapojí do našej Vianočnej súťaže máme pripravený jazykový kurz anglického jazyka v hodnote 80 eur, ktorý je najdôležitejším medzinárodným dorozumievacím jazykom. Absolvovať ho môžete už od januára budúceho roka a začať tak so svojím sebavzdelávaním. Aby ste neboli sám/a, svojmu priateľovi alebo známemu môžete venovať originálny darček – poukážku so zľavou 10% na ktorýkoľvek skupinový kurz v ponuke Inštitútu jazykov a vzdelávania v Liptovskom Mikuláši.

Súťaž potrvá od 2. decembra do 22. decembra 2011. Jazykový kurz môže získať ten, kto nám správne odpovie na súťažnú otázku.

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA ZNIE:

Aké druhy kurzov účtovníctva je možné absolvovať v Inštitúte jazykov a vzdelávania v Liptovskom Mikuláši?
(Odpoveď na otázku nájdete aj tu http://www.ijav.sk/…kom-mikulasi)

Darčekovú poukážku na jazykové kurzy si môžu venovať aj verejné skupiny, spoločnosti či firmy, ktoré majú alebo cítia potrebu rozvoja profesijných a osobnostných schopností a zručností.

Dajte prioritu sebazdokonaľovaniu

V dnešnom uponáhľanom svete ostáva málo času na koníčky. Investovať čas do seba a svojej lepšej budúcnosti sa však určite oplatí. Človek nemusí byť vysoko ambiciózny, aby veril v sám seba a svoje schopnosti naučiť sa niečo nové. Je však dobré mať pri sebe partnera, ktorý určí, že tento čas je určený len vám a vášmu vzdelaniu a pomôže vám pri zdokonaľovaní sa a rýchlejšom napredovaní za cieľom, ktorý ste si určili.

Svoje odpovede spolu s celým menom, adresou a telefónnym číslom posielajte na adresu kellova@global24.sk do 22. decembra 2011.

Viac o spoločnosti na http://www.ijav.sk/…vsky-mikulas

Cenu do súťaže venuje Inštitút jazykov a vzdelávania v Liptovskom Mikuláši

poukazka_2
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM