Tomáš Batiz Rôzne

Vianočné trhy v Mikuláši s lákadlami: 3 stánky, ktoré nás zaujali najviac, FOTO

Veľkolepé trhy sú súčasťou Liptovského Mikuláša aj tento rok. Našej pozornosti neunikli tri stánky, ktoré sa naozaj vynímali.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy v Mikuláši s lákadlami: 3 stánky, ktoré nás zaujali najviac, FOTO
3
Galéria
Foto: Tomáš Batiz

Okrem užitia si zábavného programu," o ktorom sme vás informovali,":http://mikulas.dnes24.sk/…robky-258719 si môžu ľudia v centre zakúpiť rozličný tovar. Na pultoch predajcov sa objavujú horúce alkoholické i nealkoholické nápoje či jedlo, ale aj sviatočné ozdoby a balóny. Čo nám na mieste padlo do oka?

Zohreje medovina

Obľúbenou pochúťkou cez zimu ju pravá domáca medovina. Stánky ich ponúkajú v obrovských množstvách, nechýbajú ani v Liptovskom Mikuláši. “U nás predáme čistú domácu medovinu. Niekde sa dá zohnať aj ochutená, ale my sa snažíme prezentovať tú pravú čistú chuť medu,” vysvetlil predajca Peter.

Papierové ozdoby

Jeden z mnohých stánkov zaujal mikulášsku verejnosť papierovými ozdobami a predmetmi, ktoré pani Margita z Liptovského Mikuláša vyrába vlastnoručne už niekoľko rokov. “Ľudia majú teraz najviac záujem o anjelikov a rôzne hviezdy, ktoré si dávajú zväčša na dvere,” skonštatovala.

Svoje vlastnoručné predmety, konkrétne poháre predáva aj Lenka Grešková z Liptovského Mikuláša. Podľa jej slov si ich ľudia kupujú hlavne na čaj. “Na dračku idú hlavne väčšie poháre, keďže je zima, tak si do nich navaria čaj,” poznamenala.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM