Tomáš Batiz Kultúra

Víkend v Mikuláši netreba presedieť doma. Pestrá ponuka akcií priamo v meste

Voľné dni s už nezadržateľne blížia. Každý z nás relaxuje po svojom, a tak vám prinášame rôznorodé tipy na trávenie víkendu v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Mikuláši netreba presedieť doma. Pestrá ponuka akcií priamo v meste
Zdroj: TASR

LITERÁRNY KLUB

24. júna 2016 o 18:00, Liptovská knižnica G. F. Belopotockého Stretnutie členov klubu a priaznivcov literárnej tvorby.

REPREZENTAČNÝ PROGRAM – LÚČNICA

24. júna 2016 o 18:00, Dom kultúry

Dramaturgia je uspôsobená tak, že zachytáva rozmanité umelecké prejavy bohatej ľudovej tradície v tanci, v hudbe a kroji, od jemných ženských tancov cez hravé a vtipné, až po temperamentné párové a virtuózne mužské tance.

ŽIVÉ ŠACHY + ŠERM

24. júna 2016 o 16:30, Námestie osloboditeľov Fanúšikovia šachu by určite nemali prehliadnuť Živé šachy v našom meste. Už tento štvrtok príďte na Námestie osloboditeľov.

5. NARODENINY MCDONALD´S LIP­TOVSKÝ MIKULÁŠ

25. júna 2016 od 11:00 – 19:00, McDonald – Kamenné pole

Súčasťou bohatého programu bude o 13:00 hod. autogramiáda Jána Laca & hokejistov, speváčky Barbory Hazuchovej a určite príde aj klaun.

DOTKNI SA HVIEZD

25. júna 2016 od 13:00, futbalové ihrisko v Demänovej Športový deň s hokejovými hviezdami, autogramiáda, atrakcie pre deti a mnoho ďalších.

ZUZANA MIKULCOVÁ BAND

25. júna 2016 o 20:00, Kultúrne centrum – Diera do sveta

Charakteristické texty v slovenčine doplnené soulovým feelingom, energiou a zaujímavými aranžmánmi, tvoria na slovenskej hudobnej scéne celkom nový objav. Na konte majú debutový album s názvom Slová, ktorý natočili vďaka grantu z Hudobného fondu a Slovenskej jazzovej spoločnosti. Momentálne aktívne hrajú a pripravujú nový album, ktorý by mal výjsť koncom roka 2016.

PRETEKY LEZÚŇOV

26. júna 2016 o 15:00, Stop Shop Tešiť sa môžeme na obľúbený projekt „Preteky lezúňov“. Súťažiť sa bude o skvelé ceny – víkendový pobyt, plienky či balíček kozmetiky. Všetkých srdečne pozývame!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM