Tomáš Batiz Šport

Vlhová má za sebou dovolenku v Dubaji: Niečo ju ešte len čaká...

Mikulášska rodáčka Petra Vlhová má za sebou jednu z najlepších sezón vo svojej lyžiarskej kariére. Zaslúženú dovolenku si užila spoločne s bratom v Dubaji.

Ilustračný obrázok k článku Vlhová má za sebou dovolenku v Dubaji: Niečo ju ešte len čaká...
Zdroj: Dnes24.sk

20-ročná Petra Vlhová z Liptovského Mikuláša prežila sezónu snov, v ktorej sa jej po prvýkrát podarilo vyhrať Svetový pohár. Po náročnej sezóne si Petra dopriala zaslúžený oddych v Dubaji. “V Dubaji bolo výborne, takže som si po sezóne konečne oddýchla. Už som to aj trošku potrebovala,” skonštatovala Petra, ktorá sa po dovolenke v Emirátoch sústreďuje celú svoju pozornosť škole.

“Teraz sa venujem naplno škole, keďže si dorábam prvý polrok zo štvrtého ročníka, takže je to celkom náročné, lebo mám na to v podstate iba mesiac,” dodala.

Zopakovať skvelé úspechy bude v budúcej sezóne náročné. Uvedomuje si to aj Vlhová: “Áno, bude to určite ‘ťažké, lebo teraz každý bude niečo odo mňa očakávať. Budem sa to snažiť hlavne potvrdiť a udržať sa aspoň v najlepšej desiatke, ale každá sezóna je iná."

S prípravou na novú sezónu začne Petra už začiatkom mája. "Letnú prípravu začnem doma v Mikuláši s mojim kondičným trénerom. Potom neskôr sa všetko uvidí, ako to bude s lyžami a podobne,” dodala na záver Peťa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM