Michal Paška Kickbox

Výborný štart kickboxeristov do sezóny

Nová sezóna v kickboxe odštartovala počas druhej októbrovej soboty v Senici. Pochopiteľne, aj s účasťou úspešného Sazuka kickbox klubu v Liptovskom Mikuláši, ktorý získal osem medailí.

Mikulášania získali štyri zlaté, dve strieborné a rovnaký počet bronzových umiestnení. Dve prvé miesta si vybojovala Dominika Párčová v kategórii do 52 kilogramov v disciplínach K1 a fullcontact. Prvé miesto vo fullcntacte do 63 kilogramov vybojoval Adam Klamár, Richard Beňo bol v kategórii do 91 kilogramov druhý, v K1 získal bronz.

Na tatami sa darilo aj dievčatám z mikulášskeho klubu. Lenka Pilarčíková v lightcontacte do 50 kilogramov nenašla premožiteľku, Martina Hanusová obsadila vo váhe do 55 kilogramov skončila tretia a Ivona Kulizáková obsadila druhé miesto vo váhe do 70 kilogramov.

„Súťaž preverila našich pretekárov a ukázala nám aj nedostatky, na ktorých budeme musieť popracovať. Premiéru v ringu medzi mužmi mali Adam Klamár a Richard Beňo. Aj keď sa dokázali presadiť, sami najlepšie vedia, že musia zlepšiť hlavne silové schopnosti,“ zhodnotil Peter Navrátil, tréner Sazuka kickbox klubu v Liptovskom Mikuláši.

foto: archív klubu

kickbox
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM