Slávka Kellová Rôzne

Vychytávky v meste

Ako nakúpiť lacnejšie, lepšie a kvalitnejšie Vám poradí vaša 24-ka. Nechajte sa inšpirovať skvelými akciami v Liptovskom Mikuláši.

SKUPINOVÉ KURZY S 10% ZĽAVOU

Inštitút jazykov a vzdelávania v Liptovskom Mikuláši ponúka záujemcom Vianočnú poukážku pre tých, ktorý chcú svojim blízkym darovať akýkoľvek skupinový kurz s vianočnou zľavou 10%.

Viac info získate na http://www.mikulas24.sk/…y/detail.php?… Alebo na http://www.ijav.sk/…vsky-mikulas

FIREMNÁ KAPUSTNICA ZA SKVELÉ CENY

Spoločnosť PEMMEVA pomôže a usporiada vianočnú firemnú kapustnicu a spoločenský večierok za skvelé ceny. Využite priestory na spoločenské akcie v jej prevádzkach v Bistre PEMMEVA v OD Prior na 3. poschodí, v Bistre Verimex na Podbrezinách alebo v reštauračnej časti Kultúrneho domu v Závažnej Porube. Alebo nechajte catering vo Vami vybraných priestoroch na ich pleciach. Jednou z možností je aj dovoz jedál a nápojov do Vašej firmy.

V prípade záujmu volajte na tel. číslach 0903 806 205 , 0904 200 492. Viac o spoločnosti Pemmeva http://www.mikulas24.sk/…y/detail.php?…

JESENNÉ MENU V REŠTAURÁCII A PENZIÓNE TATRA

Reštaurácia Tatra v Demänovej pri Liptovskom Mikuláši varí tento týždeň pre svojich návštevníkov pochúťky z jesenného menu, z ktorého si môžete pochutnať na bravčovom rezni, rebierku alebo na receptoch z kuracieho mäska vo viacerých variáciách. Jesenné menu si môžete vychutnať počas celého týždňa v čase od 10:30 do 14:00 aj v teple Vášho domova. Donáška je v cene jedla len za 3,30.

Viac o reštaurácii a penzióne Tatra na http://www.tatrarestaurant.sk/…ova-menu.php

ŽALÚZIE K OKNÁM ZDARMA

SLOVBOHEMIA – SK s.r.o. ponúka dodávku a inštaláciu plastových okien za výborne ceny. K tomu dostanete ŽALÚZIE ZDARMA, ak príležitosť využijete do konca decembra 2011.

Viac o Slovbohemia – SK, s.r.o. http://www.mikulas24.sk/…y/detail.php?… alebo na http://www.slovbohemia.sk/web/home.php?…

PIZZA LEN ZA 3,50

Pizzéria Mami-pub v Liptovskom Mikuláši ponúka všetkým milovníkom dobrej talianskej pizze túto pochúťku a všetky hlavné jedlá zo svojej kuchyne len za 3,50. Príďte si ich vychutnať priamo do vynovenej reštaurácie na Moyzesovej 15 (oproti PDA) alebo si ich nechajte priviesť do pohodlia vášho domova každý deň od 11:00 do 21:30.

Jedálny lístok na http://www.mami.sk/?… Viac info na http://www.mikulas24.sk/…y/detail.php?… alebo na http://www.mami.sk/ tel. kontakt: 0915 031 933 , 0911 031 933

MOONEYESTUDIO

poskytuje kamerové služby a video produkciu, natočí vašu svadbu, či iné spoločenské podujatie. Venuje sa tiež výrobe reklám a dokumentárnej tvorbe.

Objednajte si kameramana na stužkovú slávnosť do konca tohto týždňa a získate zľavu až 20%. Ak plánujete Vašu svadbu v mesiacoch december – marec pamiatku na ňu môžete mať so zľavou 10%. Viac o Mooneyestudio na http://www.mikulas24.sk/…y/detail.php?… alebonahttp://www­.mooneyestudi­o.sk/

foto: skk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM