Slávka Kellová Rôzne

Vytvorte deťom ich vlastný svet

Aj prostredie, v ktorom sa deti hrávajú či spia je dôležité. Vytvorte spolu s nami ich svet fantázie, oddychu a hry.

Žltá, zelená, ružová a modrá farba sú u detí asi najobľúbenejšie. A preto by mal byť detský nábytok farebný, aby sa naše deti cítili vo svojej detskej izbe príjemne. Vhodne zvolené farby nábytku dieťa inšpirujú a podporujú jeho kreatívnosť i celkový vývoj. Dobre navrhnutá detská izba musí rátať s nárokmi detí aj do budúcnosti. Nami navrhnutý nábytok „rastie“ s deťmi od malých predškolákov, cez školský vek až po študentské tínedžerské obdobie. A majme na mysli, že detská izba je výnimočný priestor, ktorý predstavuje pracovňu, spálňu i miesto na hranie. S nami si môžete detskú izbu sami navrhnúť, my vám ju na mieru vyrobíme a dovezieme kdekoľvek na Slovensku.

**Detská izba, to však nie sú len nábytok a hračky, ale aj rôzne doplnky, tapety, nálepky či závesy. Aj toto všetko nájdete v Detskom bývaní. **

Tak poďte s nami naplniť svojim deťom tie najkrajšie sny a pri pohľade na detské izby od nás, budete chcieť byť opäť dieťaťom.

Detské bývanie nájdete na Tatranskej ceste 231 v Ružomberku, alebo poďte ku nám na www.detskebyvanie.sk. Alebo navštívte naše tapetové štúdio Vanes v Liptovskom Mikuláši v OC Jasná. :)

Viac info na http://www.mikulas24.sk/…y/detail.php?…

Foto: Vanes Profesional

detsky nabytok
30
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM