Krimi

Zábery z kamery: Hľadajú sa tieto ženy. Polícia: V mikulášskom obchoďáku si privlastnili niekoľko šperkov!

Muži zákona žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámych žien. Tie si podľa polície privlastnili v obchodnom centre v Liptovskom Mikuláši šperky za stovky eur.

Ilustračný obrázok k článku Zábery z kamery: Hľadajú sa tieto ženy. Polícia: V mikulášskom obchoďáku si privlastnili niekoľko šperkov!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Liptovskom Mikuláši žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení dvoch neznámych žien zachytených na záberoch z priemyselnej kamery. Ako informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová, ženy prišli ešte 15.augusta okolo 14:45 hodiny do predajne šperkov v obchodnom centre v Liptovskom Mikuláši.

„V predajni prejavili záujme o kúpu šperkov, vybrali si niekoľko kusov zlatých šperkov a tieto si nechali zabaliť. Pri balení neustále zabávali obsluhujúcu ženu. Počas balenia využili zaneprázdnenosť obsluhy a privlastnili si niekoľko kusov šperkov v hodnote najmenej 1 400 eur,“ uviedla Balogová.

„Po zabalení tovaru predstierali, že nemajú dostatočnú hotovosť a musia si ísť peniaze zabezpečiť, že sa potom vrátia. Do predajne sa už nevrátili. Obsluhujúca žena napokon zistila, že niekoľko kusov šperkov počas ich návštevy zmizlo. “ doplnila hovorkyňa.

Akékoľvek informácie k totožnosti žien zachytených na záberoch z priemyselných kamier, informácie k pobytu, či pohybu je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na Obvodnom oddelení Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši.

Foto: Policajný zbor SR

Pomoc pri stotožňovaní neznámej ženy
2
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM