Michal Paška Futbal

Začiatok zmien v Tatrane: Virgala si balí kufre!

Prvý hráč opúšťa káder účastníka druhej futbalovej ligy. MFK Tatran Liptovský Mikuláš sa dohodol na ukončení spolupráce s obrancom Tomášom Virgalom. Od začiatku mája už nie je hráčom Tatranu.

Dôvody ukončenia spolupráce, ktorá trvala viac ako tri roky, vysvetlil výkonný riaditeľ klubu Martin Pohlod. **„Tomáš sa zranil na rozcvičke pred domácim zápasom s Moldavou. Minimálne do konca sezóny bude kvôli zraneniu mimo tréningového procesu. **To bol hlavný argument pri komunikácii s hráčom ohľadne nepredĺženia zmluvy. Taktiež končí školu a chcel sa vrátiť domov do Bardejova,“ uviedol Martin Pohlod, ktorý ocenil hráčov prístup.

„Oceňujem Tomášove korektné jednanie a plné uvedomenie si jeho situácie. V mojich očiach ide o futbalistu, ktorý bol v našom klube schopný zahrať na viacerých postoch a vždy si zastal svoju úlohu. Dôležitú rolu zohral aj v medziľudských vzťahoch medzi spoluhráčmi. Patrí taktiež do skupiny služobne najstarších v našom klube. Za funkcionárov vyslovujem úprimné ďakujem a prajem mu veľa úspechov v ďalšej kariére. Tomáš je prvým hráčom, ktorý opúšťa náš klub a určite nie posledným," dodal výkonný riaditeľ klubu.

Tomáš Virgala// (na fotografii v strede) //pre www.mikulas24.sk potvrdil, že s Tatranom sa rozchádza úplne korektne. **„Prežil som tu pekných tri a pol roka. Budem mať pekné spomienky na pôsobenie v tomto klube i na výbornú kabínu. **Mám problémy s kolenom, potrebujem si ho dať do poriadku. Tatranu želám všetko dobré, určite nebudem chýbať na jeho zápasoch,“ vyznal sa šikovný hráč.

foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM