Tomáš Batiz Správy

Zaujímavá novinka v našom meste: Liptovský Mikuláš s vlastnou turistickou aplikáciou

Turistická sezóna v našom meste sa už nezadržateľne blíži. Vedenie mesta pokračuje v inováciách, ktorými chce zatraktívniť stred mesta pre návštevníkov zo Slovenska a zahraničia.

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavá novinka v našom meste: Liptovský Mikuláš s vlastnou turistickou aplikáciou
Zdroj: TASR

Mikulášska radnica prišla pred letnou sezónou s ďalším zaujímavým nápadom. Pre verejnosť a turistov vytvorila bezplatnú turistickú aplikáciu Liptovský Mikuláš. „Nová aplikácia pre turistov uľahčí orientáciu v rámci najvýznamnejších pamiatok v centre mesta, poskytne informácie o týchto pamiatkach,“ informuje Ján Sokolský, referent kancelárie vedenia mesta.

„Ide o ďalšiu z noviniek a inovácií, ktorou sa snažíme zatraktívniť stred mesta pre návštevníkov zo Slovenska a zahraničia,“ pokračuje Sokolský z radnice.

Užívatelia mobilných technológií v aplikácii pomocou jednoduchej navigácie nájdu ponuku 11 najväčších atraktivít historického centra, audiosprievodcu v najstaršej stavebnej pamiatke mesta kostole sv. Mikuláša, prehliadkové trasy mestom, kalendár podujatí, programy na mieru, ubytovacie a stravovacie zariadenia, interaktívne mapy a ďalšie praktické informácie.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM