Slávka Kellová Iné športy

Záver leta v Liptove bude o výzve: Vyskúšajte triatlon!

Po úspechu nočného behu mestom Night Run, ktorého prvý ročník odbehlo viac ako 110 bežcov, nadväzuje ďalšie športové podujatie Liptovský INTERSPORT Super Sprint TRIATLON 2012. Druhý ročník opäť preverí kondíciu účastníkov v plávaní, behu či cyklistik

V šprintovej kategórii si športovci všetkých kategórií taplávajú 400 metrov vo vodách Liptovskej Mary, nasledovať bude 10km cyklistiky do Liptovskej Sielnice a triatlon ukončí 2,5km behu po brehu Liptovskej Mary.

Jednotlivci muži, ženy aj štafety štartujú v sobotu 1. septembra o 10:00. „Minulý rok nás príjemne prekvapila účasť ľudí a vynikajúca priateľská atmosféra. V dnešnej dobe sa mnoho športov otvára takzvaným „hobíkom“, teda ľuďom, ktorí športujú pre relax a vnútornú výzvu, hoci tieto športy boli doteraz doménou profesionálov. A medzi tieto športy patrí nie len beh, ale čoraz silnejšie aj triatlon,“ konštatuje organizátor podujatia, Michal Velner z komunikačnej agentúry Stodola.

Pre účastníkov je pripravené občerstvenie, v cieli bude pre nich pripravená darčeková taška a budú mať možnosť vyskúšať si bicykle značky Specialized – modely 2013.

„Rozhodli sme sa podporiť akciu pre amatérov a rekreačných športovcov," vysvetľuje za hlavného sponzora Robert Kossuth a pokračuje: „Našim hlavným heslom je šport pre ľudí a pokiaľ sa ľudia otvoria novým výzvam, sú tu športové podujatia, ktoré ich vtiahnu do komunity a úplne novej dimenzie aktívneho oddychu,“ dodáva.

**Každý účastník sa môže registrovať osobne v predajni INTERSPORT v Liptovskom Mikuláši na Kamennom poli alebo cez webovú stránku www.stodo.la/triatlon. Štartovné je 12 eur. **

foto: org.

triatlo
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM