Tomáš Batiz Hokej

Záver základnej časti: Liptáci privítajú Trenčín

Hokejistov Liptovského Mikuláša čaká záver základnej časti. Podarí sa im uspieť proti Trenčínu?

Ilustračný obrázok k článku Záver základnej časti: Liptáci privítajú Trenčín
Foto: Tomáš Batiz

Liptákom už prakticky nejde o nič, zatiaľ čo Nové Zámky bojujú s Trenčanmi o účasť v play off. Zverenci Róberta Spišaka naposledy podľahli práve Novozámčanom 2:4 a už sa pečlivo prípravu na baráž. „Pokiaľ bola  šanca na play-off, tak sme k tomu aj pristupovali, žiaľ šanca už nie je žiadna, ale všetky tieto zápasy nám musia poslúžiť ako príprava na play-out. V zápasoch chceme odviesť maximum, nemôžeme si dovoliť výkyvy, ako v poslednom zápase proti Martinu," povedal pred zápasom Róbert Spišák, tréner Liptovského Mikuláša.

S mladými hráčmi

V zápase 51. kola nastúpil Liptáci v omladenom šate. Šancu dostali juniori Struška s Oškom ako aj Brezniak, ktorý sa do zostavy predtým nedostal. „Možno dostanú šancu aj ďalší hráči, ktorí v poslednom domácom zápase neboli zapojení do hry. Bohužiaľ v zápase proti Martinčanom sa zranil Lištiak, zranený je stále Patrik Števuliak a Michal Uhrík, Adam Nagy absentuje pre chorobu,“ dodal Spišák.

Odstrániť chyby

Na margo záveru základnej časti sa vyjadril aj skúsený útočník Martin Kriška, podľa ktorého je práve v posledných dvoch zápasoch priestor na odstránenie chýb. „K posledným zápasom v základnej časti chceme pristúpiť zodpovedne, neurobiť si hanbu a hrať každý zápas naplno. Týmito zápasmi sa budeme pripravovať na barážovú časť. Musíme odstrániť všetky chyby a zlepšovať sa od zápasu k zápasu."

Úvodné buly je na programe o 17:30 na Zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM