Tomáš Batiz Šport

Zlom v kariére fitnesky Multáňovej: Chcem sa stať rozhodkyňou

V posledných týžďnoch je okolo fitnesky Dominiky Multáňovej rušno. Známa Liptáčka prišla s ďalšou novinkou.

Ilustračný obrázok k článku Zlom v kariére fitnesky Multáňovej: Chcem sa stať rozhodkyňou
Zdroj: Dnes24.sk

Fitneska Dominika Multáňová ešte pred pár týždňami zvažovala možnosť ukončiť jej bohatú a úspešnú kariéru. Najnovšie podľa vyjadrení jej trénera Ľubomíra Hečka, sa začala pripravovať na jesennú časť sezóny, ktorej štart je ešte otázny. „Dôvodom sú zdravotné problémy. Stále ešte pretrváva bolesť chrbta, ale na teraz je otázne, ako to bude vyzerať na jeseň,“ skonštatovala Multáňová.

Chce sa stať rozhodkyňou

Dominika Multáňová už neraz prehlasovala, že pri fitnese chce pokračovať. Popri svojej príprave sa aktívne venuje aj ďalším svojim zverencom, ktorých trénuje. Najnovšie má v pláne spraviť si rozhodcovský kurz vo fitnese. „Pre mňa je to na jednej strane veľká výzva, ale na tej druhej ak taký splnený sen. Veľmi sa z toho teším a verím, že v tejto pozícii by som mohla byť tiež osožná. Vždy som chcela pokračovať v tomto športe, takže toto je jedna z možností,“ poznamenala.

Začne od žiakov

V súčasnosti na Slovensku figuruje niečo okolo 50 rozhodcov vo fitnese. Pred samotným štartom si musí talentovaná Liptáčka podať žiadosť, ktorú je potrebné schváliť. „Okrem toho mi ešte stále treba absolvovať rozhodcovské skúšky a postupne sa zlepšovať, ale začať by som mala pri žiakoch,“ dodala.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM