Michal Paška Hokej

Zmeny v hokejovom klube: Neostal kameň na kameni!

Dnes je deň zmien! V obchodnej spoločnosti Mestský hokejový klub 32 Liptovský Mikuláš došlo k zmenám v predstavenstve. Ide o zástupcov mesta v obchodnej spoločnosti. Včera o nich rozhodli poslanci liptovskomikulášskeho mestského zastupiteľstva.

K dnešnému dňu boli z predstavenstva odvolaní Richard Muchy, Juraj Halaj a Ivan Droppa. Richard Muchy figuruje aj v novom zložení predstavenstva. Halaju s Droppom nahradila dvojica Jerguš Bača a Vlastmil Škandera, ktorú hokejovej verejnosti netreba predstavovať.

„Činnosť odvolanej trojice sme vyhodnocovali dlhodobo. Majú moju úctu, sú to slušní ľudia, ktorí majú záujem na tom, aby hokej v Liptovskom Mikuláši prosperoval. Videli sme však slabšie manažérske zručnosti, ktoré týmto chlapom chýbali,“ vysvetlil Milan Trnovský, predseda dozornej rady Mestského hokejového klubu 32.

„Myslíme si, že medzi nimi troma trošku nefungovala chémia. Nevedeli sa zhodnúť na smerovaní hokeja do budúcnosti,“ doplnil Milan Trnovský, ktorý je aj poslancom mestského zastupiteľstva.

Jedným z nových členov predstavenstva je aj Vlastimil Škandera. Tvrdí, že musia počkať na návrat Jerguša Baču. Ten je momentálne so slovenskou reprezentáciou na svetovom šampionáte ako asistent trénera. Potom si zadefinujú presnú náplň práce.

„V každom prípade, ja sa budem uberať tou náplňou, ktorú som mal aj počas spolupráce s Pavlom Paukovčekom. To znamená kontakt so Slovenským zväzom ľadového hokeja, Medzinárodnou hokejovou federáciou a s klubmi v prípade výmeny hráčov. Myslím si, že v tejto oblasti mám znalosti z uplynulých sezón a budem pre klub prospešný,“ povedal dlhoročný činovník mikulášskeho klubu.

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM