Slávka Kellová Iné športy

Baby zo SugarBeat

Slovenská premiéra nového česko-slovenského projektu SugarBeat z producie Fullface productions po roku natáčania uzrie svetlo sveta aj v Liptovskom Mikuláši. Príďte sa pozrieť do klubovej sály Domu kultúry v Liptovskom Mikuláši v sobotu 28. mája o 20

Po májovej premiére v hlavnom meste Českej republiky môžu film vidieť aj diváci z Liptovského Mikuláša. SugarBeat si kladie za cieľ priblížiť športovej aj širšej verejnosti svet žien, venujúcich sa extrémnym športom. Film na hranici dokumentu a športového klipu predstaví asi 15 zástupkýň nežného pohlavia v športoch ako skateboarding, snowboarding, freeskiing či horské bicykle. Formou krátkych klipov prepojených komentárom samotných protagonistiek sa tak tvorcovia dotkli širokej palety zaujímavých tém, vyplývajúcich z problematiky presadzovania sa žien v skôr mužskom odvetví.

Na plátne sa objavia aj baby zo Slovenska. Zuzka Stromková zastupujúca ženský freeskiing, Klaudia Medlová so svojim snowboardingom, Radka Slížiková zastupujúca MTB a tiež niekoľkonásobná majsterka Slovenska vo wakeskate Zuzka Vráblová.

Film o filme si môžete pozrieť na: http://www.boardlife.sk/?…

sugarbeat
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM