Tomáš Batiz Hokej

Baráž je už v druhej polovici: Liptákov čaká náročný zápas v Trenčíne

Súboje o udržanie, alebo aj o postup do najvyššej slovenskej hokejovej súťaže pokračujú. Liptáci sa v náročnom zápase predstavia na ľade Trenčína.

Ilustračný obrázok k článku Baráž je už v druhej polovici: Liptákov čaká náročný zápas v Trenčíne
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Hokejisti Liptovského Mikuláša, v poslendom zápase na domácom ľade s Detvou, ukončili sériu víťazstiev. Liptáci sa v ďalšom súboji ako líder barážovej tabuľky predstavia na ľade Trenčína, ktorý na mikulášsky tím stráca štyri body.

Podľa trénera Róberta Spišáka v kádri body nepočítajú. „My ideme od zápasu k zápasu a chceme byť úspešní v každom stretnutí, žiaľ v tom poslednom domácom sa nám to nepodarilo a prvýkrát v baráži sme prehrali. Musíme to napraviť, sústrediť sa na najbližší zápas. Vieme, že to bude veľmi ťažké, ale urobíme všetko preto, aby sme boli úspešní,“ povedal pred zápasom tréner Liptákov.

V kabíne aj po prehre panuje dobrá nálada. „V ďaľšom stretnutí musíme zmeniť individuálny prístup, bojovnosť a vrátiť sa ku hre, ktorú sme hrali prvých šesť zápasov play-out a myslím si že baráž dotiahneme do úspešného konca," doplnil útočník Maroš Piatka.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM