Michal Paška Basketbal

Basketbalisti sa rozlúčia s prvou ligou

Rozlúčia sa s fanúšikmi i súťažou. Pre Mestský basketbalový klub v Liptovskom Mikuláši je nadchádzajúci sa víkend v znamení končiacej sa sezóny 2011/2012. Muži vypadávajú z prvej ligy.

Na palubovke telocvične na Vrbickej ulici (Stredná odborná škola obchodu a služieb) sa predstaví prvoligový mančaft mužov. „V skupine o záchranu začali veľmi dobre. Po prvých piatich zápasoch mali bilanciu 3–2. Zo siedmich zápasov u súperov sme nevyhrali ani jeden. Podpísali sa pod to aj zranenia viacerých kľúčových hráčov,“ vysvetlil Martin Králik z Mestského basketbalového klubu v Liptovskom Mikuláši.

Pred posledným dvojkolom je jasné, že Mikulášania skončia na jednom z troch posledných miest. Znamená to vypadnutie z prvej ligy. „Napriek tomu nastúpia s jediným cieľom: vyhrať obidva zápasy,“ zdôraznil Martin Králik.

**Víkendový program: Sobota 28.4. o 17:00 hod ** MBK Liptovský Mikuláš – Rožňava **Nedeľa 29.4. o 10:00 hod ** MBK Liptovský Mikuláš – Lučenec

„Okrem toho sa v sobotu uskutoční turnaj „starých pánov“. Náš tím privíta v tradičnom súperení družstvá Svitu, Handlovej a Modrého Kameňa. Prvý zápas začína o 9:00 hodine, záverečné vyhodnotenie približne bude približne o 14:00 hodine,“ dodal Martin Králik.

foto: MBK LM

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM