Tomáš Batiz Futbal

Bohatá futbalová pozvánka na víkend: Analýzy zápasov na jednom mieste!

Podarí sa nováčikovi z Pribylina na vlastnom ihrisku bodovať a odlepiť za z dna tabuľky. Zaujímavý zápas sa odohrá aj v Dúbrave, ktorá privíta súpera z Liptovského Jána. Kompletná pozvánka 3. kola I. a II. triedy v našom okrese.

Ilustračný obrázok k článku Bohatá futbalová pozvánka na víkend: Analýzy zápasov na jednom mieste!
Foto: Tomáš Batiz

Liptovské futbalové súťaže pokračujú tento víkend zápasmi 3. kola. Pripravili sme si pre vás roziahlu analýzu všetkých zápasov z I. a II. triedy.

I. trieda LFZ – 3. kolo

ŠK AGRO BANÍK DÚBRAVA vs TJ ŠTART LIPTOVSKÝ JÁN Stretnutie, v ktorom doterajší líder tabuľky Dúbrava privíta v úvode sezóny trápiaci sa Liptovský Ján, ktorý má však o zápas menej. To však nemení nič na tom, že favoritom je Dúbrava, ktorá opäť potvrdí hráčsku aj hernú kvalitu a pripíše si do tabuľky ďalšie tri body.

OŠK LUDROVÁ vs OŠK RENOP LIPTOVSKÁ TEPLÁ Nováčik súťaže Liptovská Teplá sa vo 4. kole predstaví na horúcej pôjde v Ludrovej, odkiaľ sa body nosia len veľmi ťažko. Súboj dvoch ambicióznych klubov by mohlo rozhodnúť práve domáce prostredie. Tesné víťazstvo si na svoje konto pripíše Ludrová.

**TJ PRIBYLINA vs OŠK LIKAVKA ** Účastník V. ligy v minulej sezóne sa po vypadnutí späť do okresu trápi. Svojim súperom strelil v troch zápasoch len štyri góly pričom ich inkasoval až deväť. Nula na konte bodov a posledné miesto v tabuľke hovorí za všetko. V tomto domácom prostredí potrebujú nutne bodovať a najlepšie vyhrať. Na vlastnom trávniku by sa im to proti Likavke mohlo podariť.

TJ DRUŽSTEVNÍK LIPTOVSKÁ KOKAVA vs TJ PARTIZÁN ĽUBEĽA Najväčšie derby 4. kola na divákov čaká v Liptovskej Kokave kde sa predstaví Ľubeľa. V súboji tímov, ktoré na jeseň ešte neprehrali a sú na druhom respektíve treťom mieste uvidia fanúšikovia góly na oboch stranách, no štatút neporazených ostane obidvom mužstvám a po remíze si body rozdelia.

ŠK DEMÄNOVÁ vs TJ POĽANA HUBOVÁ Hráči Demänovej sa rovnako ako Pribylinčania v úvode sezóny trápia. V troch zápasoch si pripísali len jeden bod a chudobné skóre 2:5. Na domácom štadióne privítajú mužstvo, ktoré by v prípade víťazstva mohli v tabuľke preskočiť. Predpokladám, že túto možnosť si nenechajú ujsť a potešia svojich divákov.

TJ DRUŽBA SMREČANY – ŽIAR vs ŠK BOBROVEC V derby zápase sa na ihrisku v Smrečanoch predstaví mužstvo z Bobrovca. O niečo lepšie postavenie v tabuľke má Bobrovec, ktorý si na jeseň pripísal doposiaľ štyri body. Smrečany majú zatiaľ na konte z troch zápasov len tri body, no tie si pripísali práva na domácom trávniku po cennom skalpe silného mužstva Liskovej. Na divákov čaká vyrovnané stretnutie, v ktorom sa môže stať hocičo. Viac sa, ale prikláňam na stranu domácich, pričom sa presadí Jozef Oško.

OŠK LISKOVÁ vs OŠK ŠVOŠOV V poslednom zápase 4. kola pricestuje do Liskovej tím Švošova. Hráči z Liskovej budú chcieť v tomto zápase zmazať domácu prehru z minulého kola s Dúbravou a revanšovať sa tak svojim fanúšikom, proti Švošovu to však nebudú mať jednoduché. Očakávam veľmi kvalitné a zaujímavé stretnutie s víťazným koncom pre domácich, ktorí sa tak v tabuľke vyrovnajú, čo sa bodového zisku týka, práve svojmu súperovi.

2. trieda LFZ – 3. kolo

TJ DRUŠTEVNÍK LIPTOVSKÝ TRNOVEC vs TJ PROSIEK 4. kolo druhej najvyššej súťaže bude svedkom veľkého derby, v ktorom domáci Lipt. Trnovec privíta na svojom vynovenom štadióne hráčov Prosieka. Nováčik súťaže si v troch zápasoch na svoje konto pripísal len jeden bod a preto mu patrí až 12.miesto v tabuľke. Skúsené mužstvo Prosieka na čele s kanonierom Miroslavom Švárnym si do Trnovca pricestuje po ďalšie tri body a pripíše si jasné a presvedčivé víťazstvo.

ŠK KRIVÁŇ VAŽEC vs OFK PARTIZÁNSKA LUPČA Najatraktívnejší duel na divákov čaká v búrlivej atmosfére vo Važci. Nováčik súťaže sa po troch kolách nachádza na prvom mieste tabuľky a užíva si status doposiaľ jediného nezdolaného mužstva tejto súťaže. Tento fakt však budú chcieť zmeniť hráči z Part. Lupče, ktorí na to majú všetky dispozície. Očakávam vyrovnané stretnutie, ktoré rozhodne ostrieľaný strelec Lupčanov Michal Kúkol a posunie svoje mužstvo do čela tabuľky.

TJ IĽANOVO vs TJ SOKOL KOMJATNÁ Duel, ktorý nemá jasného favorita čaká na divákov v Iľanove. Hráči Komjatnej budú chcieť určite odčiniť zaváhanie z minulého kola, keď prehrali vo Svätom Kríži 1:0. Iľanovo bude chcieť naopak dobrý výkon z Vavrišovo preniesť aj do domáceho prostredia a pripísať si tri body. Práve tieto faktory rozhodnú o tom, že v tomto stretnutí si súperi body rozdelia.

OŠK JAMNÍK vs OŠK SVÄTÝ KRÍŽ Stretnutie dvoch tímov zo spodnej časti tabuľky. Jamník na jeseň ešte nevyhral a aj preto sa nachádza na poslednom mieste so skóre 5:13. Hráči Svätého Kríža sa nabudení po minulotýždňovom dôležitom domácom víťazstve nad Komjatnou 1:0. Všetko však bude závisieť od toho v akom zložení pricestujú do Jamníka. Ak im však v zostave nebudú chýbať viaceré opory predpokladám, že si domov ponesú ďalšie veľmi cenné tri body.

TJ LIPTOV VAVRIŠOVO vs ŠK TJ ISKRA HRBOLTOVÁ Duel, v ktorom sa stretnutí tímy, ktoré zatiaľ nenapĺňajú očakávania svojich priaznivcov bude určite veľmi zaujímavý. Ani jedno z mužstiev na jeseň ešte nevyhralo. Vavrišovo má dva body za dve remízy a Hrboltová jeden za jednu remízu. Domáce prostredie rozhodne o tom, že Vavrišovo zaknihuje v sezóne prvé víťazstvo.

TJ DRUŽSTEVNÍK KVAČANY vs OFK LIPTOVSKÁ LUŽNÁ Na ihrisko do Kvačian pricestuje silná Liptovská Lužná. Ešte minulý rok účastník najvyššej futbalovej súťaže Kvačany, o ktorých vypadnutí rozhodol až posledný zápas sa v úvode novej sezóny, tak ako tomu bolo v minulej sezóne, trápia v koncovke. Ak začnú premieňať šance, ktoré si vedia vypracovať majú určite na viac ako momentálne 6.miesto v tabuľke. S Lužnou to však nebudú mať jednoduché, no nakoniec využijú domáci trávnik a zvíťazia.

TJ DRUŽSTEVNÍK VÝCHODNÁ vs TJ HAVRAN ĽUBOCHŇA Zápas, v ktorom sa stretnutú mužstvá ešte minulý ročník hrajúce najvyššiu súťaž bude pútať určite veľkú pozornosť. Lepší štart do novej sezóny majú však určite hráči Východnej, ktorí ešte neprehrali a nachádzajú sa na 3.mieste, zato Ľubochňa pokračuje v nevýrazných výkonoch a s dvomi bodmi sa nachádza 10.mieste. Gólovo sa presadia obidve mužstvá a o čosi viac verím hosťom z Ľubochne.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM