Tomáš Batiz Správy

Boj o titul najkrajšieho mesta: Na akej priečke visí Mikuláš?

O najkrajšom meste Slovenska rozhodnú ľudia svojimi hlasmi. Priebežné výsledky ukazujú, kto má aké šance.

Ilustračný obrázok k článku Boj o titul najkrajšieho mesta: Na akej priečke visí Mikuláš?
Zdroj: Mesto Liptovský Mikuláš

Internetový portál Slovakregion vyhlásil už 8.ročník súťaže o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala ešte v apríli a definitívneho víťaza spoznáme až na jeseň. Hlasovanie za súťažiace mestá potrvá do 31.októbra 2016 do 12:00 hodiny.

Momentálne umiestnenie

V predbežnom poradí z celkového počtu 141 miest sa aktuálne Liptovský Mikuláš nachádza na 16. priečke. Rebríčku zatiaľ vládnu na prvom mieste Spišská Nová Ves, za ňou Púchov a prvú trojicu uzatvára Bardejov.

V prvej desiatke máme momentálne jedného zástupcu regiónu, a to neďaleký Ružomberok na šiestom mieste. Do konca súťaže ale zostáva ešte niekoľko týždňov a všetko môže byť napokon úplne inak.

Ako hlasovať

Hlasovať za mesto/obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec (to znamená, že jedno a to isté mesto/obec dostane od jedného hlasujúceho maximálne 24 hlasov denne). Hlasovať sa môže za viac miest a obcí v priebehu jednej hodiny.

Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby – hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM