Tomáš Batiz Správy

Brankárska rošáda s Trenčínom: Liptákov opustil Juraj Hollý

V kádri Liptovského Mikuláša došlo zmene v kádri.

Ilustračný obrázok k článku Brankárska rošáda s Trenčínom: Liptákov opustil Juraj Hollý
Foto: Magdaléna Nahalková / Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš

Do Trenčína odchádza Juraj Hollý a na Liptov zavíta Marek Šimko. O výmene brankárov informoval mikulášsky hokejový klub prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky.

“Marek je 31-ročný brankár s bohatými skúsenosťami s našou najvyššou hokejovou súťažou. Je odchovancom Zvolena, v ktorom získal v roku 2013 majstrovský titul, keď ohromil svojimi štatistikami hlavne počas Play off. Na Liptove podpísal zmluvu do konca aktuálnej sezóny,” uvádza vedenie Liptovského Mikuláša.

Okrem domáceho Zvolena si vyskúšal aj anabázu v Martine, Nových Zámkoch a tak isto aj v Kazachstanskom Ertise Pavlodar. V roku 2006 sa zúčastnil majstrovstiev sveta do 18 rokov.

V tejto sezóne stihol odchytať 12 zápasov, v ktorých až trikrát dokázal vychytať čisté konto. Gólový priemer má 2,95 gólu na zápas pri 90,91% úspešnosti zásahov. Čelil 264 strelám.

“Ďakujeme Jurajovi Hollému za jeho doterajšie služby, strávil tu necelé štyri sezóny. Veríme, že sa ti na novom pôsobisku bude dariť v osobnom, aj športovom živote,” dodal klub na svoju stránke.

Pozrite si aj fotogalériu z brankárskych zákrokov Mareka Šimka a Juraja Hollého

FOTO: Brankári Marek Šimko a Juraj Hollý v akcii
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM