Tomáš Batiz Hokej

Cena vstupného na mikulášsky hokej za zmenila: Koľko najnovšie zaplatíme?

Vedenie MHk 32 Liptovský Mikuláš upravilo cenu vstupného na domáce zápasy.

Ilustračný obrázok k článku Cena vstupného na mikulášsky hokej za zmenila: Koľko najnovšie zaplatíme?
Zdroj: TASR

Účastník najvyššej hokejovej súťaže na Slovensku v priebehu sezóny upravil ceny vstupov na svoje domáce zápasy. Zmena sa týka najmä ľudí, ktorí preferovali na stretnutiach miesta na sedenie.

„Od 3.1.2018 je cena pre dospelých divákov na domáce zápasy MHK32 Liptovský Mikuláš jednotná vo výške 4-eur na státie aj sedenie,“ informuje oficiálna webstránka mikulášskeho klubu.

Zmena bude teda platiť už pri najbližšom domácom zápase, ktorý odohrajú hokejisti Liptovského Mikuláša v stredu 3. janúara, keď privítajú Nitru. Doposiaľ cena dospelého lístku na sedenie bola 5-eur. Za permanentku zaplatili fanúšikovia 125-eur. Hodnota lístka na státie sa nezmenila, ostáva v pôvodnej hodnote.

Zľavy na vstupné ostávajú k dispozícii zdravotne ťažko postihnutým. Cena lístka je v hodnote 2€ s podmienkou je preukázanie sa preukazom ZŤP. V tej istej hodnote je cena aj za lístok dieťaťa do 15 rokov. Deti do 6 rokov majú aj naďalej vstup zadarmo.

Klub aj tento rok ponúka možnosť zakúpenia VIP vstupenky za 2 500 EUR bez DPH pre vstup do VIP priestorov počas celej sezóny 2017/2018.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM