Tomáš Batiz Hokej

Cenné víťazstvo Liptákov: Doma zdolali Trenčín futbalovým výsledkom

Hokejisti Liptovského Mikuláša si pripísali na domácom ľade ďalšie víťazstvo, ktorým zmazali sériu prehier. Pred vlastnými fanúšikmi zdolali Trenčín.

Ilustračný obrázok k článku Cenné víťazstvo Liptákov: Doma zdolali Trenčín futbalovým výsledkom
Foto: Magdaléna Nahalková

Hostia decimovaní zraneniami nastúpili opäť s Brankom Radivojevičom v zostave. Práve bývalý slovenský reprezentant vo 4. minúte zachytili rozohrávku Liptovského Mikuláša, prihral Chromiakovi, ale jeho strelu zblokovali na ochrannú sieť. V prvej tretine sa útočníci príliš neblysli, najbližšie ku gólu bol McCormack, jeho pokus však skončil iba na žŕdke domácej bránky.

Liptáci sa mohli dostať do vedenia v úvode druhej tretiny, ale Romančík skvele zlikvidoval Džuganovu príležitosť, na druhej strane nepochodil ani Tamáši zoči-voči Valentovi. Ten sa zaskvel aj pri úniku Rudlofa Hunu v 29. minúte.

Tretiu tretinu začali domáci v oslabení, ale vďaka dobrému napádaniu nepustili súpera do príležitosti. V 42. minúte sa opäť predviedol Romančík proti Kajínekovi a zlikvidoval aj šancu voľného Mikysku. Diváci sa napokon dočkali gólu. V 51. minúte využil zaváhanie hostí Uhrík, ktorý sa v oslabení dostal do úniku a aj so šťastím rozhodol o víťazstve Liptákov.

MHk 32 Liptovský Mikuláš – HK Dukla Trenčín 1:0 (0:0, 0:0, 1:0)

  • Gól: 51. Uhrík,
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM