Slávka Kellová Rôzne

Centrum voľného času organizuje z roka na rok viac táborov

Liptovskomikulášske mestské Centrum voľného času organizuje z roka na rok čoraz viac letných prímestských táborov. Počas blížiacich sa prázdnin sa vystrieda v nich viac ako 500 detí nielen z metropoly Liptova, ale aj z okolitých obcí.

Na základe dlhoročných skúseností i konkrétnych požiadaviek rodičov, a samozrejme, ich ratolestí sme opäť pripravili bohatú ponuku denných táborov so zameraním na šport, kultúru, turistické, ale aj poznávacie či jazykové, o ktoré je veľký záujem, informoval TASR riaditeľ CVČ v Liptovskom Mikuláši Roman Králik s tým, že päťdňový tábor stojí 40 eur.

Väčšina malých klientov je podľa neho vo veku od 6 do 12 rokov. Pracovné povinnosti mnohým rodičom nedovoľujú ani v lete nepretržite dohliadať na svoje deti, preto ich v rámci prevencie sociálno-patologických javov radi zverujú do našej dennej starostlivosti. Vykrývame obidva prázdninové mesiace, každý záujemca si môže vybrať najvhodnejší termín, pokračoval Králik.

Našou prirodzenou výhodou je, že Liptov má nepreberné množstvo atraktívnych možností, kultúrnych pamiatok, múzeí, športovísk, nádhernú prírodu, z ktorých sa dá skombinovať pútavý program pre deti. Využívame služby sprievodcov, inštruktorov, no podstatnú časť zabezpečujú naši skúsení profesionálni pracovníci, dodal riaditeľ CVČ v Liptovskom Mikuláši.

zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM