Slávka Kellová Kultúra

Diana Mórová si zahrá v Mikuláši: Vyhrajte vstupenky na predstavenie Medzi nebom a ženou

Martin Trnavský a Radim Novák je dvojica hercov z českého divadelného spolku Frída. V tejto divadelnej hre medzi seba zobrali slovenskú herečku Dianu Mórovú a spoločne sa mikulášskemu publiku predstavia s komédiou Medzi nebom a ženou.

Ilustračný obrázok k článku Diana Mórová si zahrá v Mikuláši: Vyhrajte vstupenky na predstavenie Medzi nebom a ženou
Foto: Slávka Kellová

Počas dvanástich mesiacov roku dvojica hercov Diana Mórová a Martin Trnavský rozohrá krátke etudy, v ktorých znázornia bizarné i reálne konflikty zaľúbencov. Predstavia vývoj lásky od jej vzniku až po úplný koniec – večný spánok starenky a starca v objatí.

Dvanásť výstupov uvádza Radim Novák ako technik, ktorý číta scenár celej divadelnej hry. Od počiatku členka činohry Slovenského národného divadla a herec z divadelného spolku Frída rozohrávajú medziľudské vzťahy – divákom podávajú šťastnú lásku, rozpad vzťahu, hrajú mladý či starší pár. Už v úvode do hry vstupuje motív hriešneho jablka, rajskej záhrady postáv Adama a Evy. Jeden z vás môže po zodpovedaní našej súťažnej otázky vyhrať dve vstupenky na spomínané predstavenie, ktoré bude hostiť liptovskomikulášsky Dom kultúry.

Podmienky súťaže:

  • Trvanie súťaže: Od 26. marca do 7. apríla 2013
  • Súťažná otázka: Kedy sa v Liptovskom Mikuláši odohrá divadelné predstavenie Medzi nebom a ženou? (Odpoveď nájdete aj TU)

Svoje odpovede nám s celým menom, adresou a telefónnym číslom zašlite na mailovú adresu kellova@global24.sk (kellova @ global24.sk).

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM