Slávka Kellová Futbal

Do ďalšej fázy turnaja Mikulášania nepostupujú

V zápase Tipsport ligy dnes Žilina zdolala Mestský futbalový klub Tatran Liptovský Mikuláš 3:1. Naše účinkovanie v súťaži sa tak skončilo, Žilina sa stala víťazom E skupiny.

Púť Mestského futbalového klubu Tatran Liptovský Mikuláš na medzinárodnom zimnom turnaji na umelej tráve – Tipsport liga 2011, sa skončila v dnešnom zápase s úradujúcim slovenským majstrom a účastníkom Ligy majstrov, tímom MŠK Žilina, ktorý vyhral 3:1. Všetky presné zásahy padli v prvom polčase, autorom toho mikulášskeho bol v 35. min z pokutového kopu Latiak. Žilina vyhrávala 3:0 už po 25 minútach hry – dvakrát sa strelecky presadil Lietava, raz Majtán.

„S takým kvalitným súperom, ako je nepochybne Žilina, sme nedosiahli zlý výsledok. Aj v tomto stretnutí sme skúšali nových hráčov. Súper sa dostal v prvom polčase do vedenia po našich chybách,“ skonštatoval Pavol Strapáč, tréner Mestského futbalového klubu Tatran Liptovský Mikuláš.

Druhý polčas bol podľa trénerových slov vyrovnaný. „Tomko a Latiak mali výborné šance, ale nevyužili ich. Keby áno, zápas sa mohol skončiť remízou. V každom prípade, aj toto stretnutie splnilo svoj účel,“ dodal tréner.

zdroj: mfktatran.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM