Tomáš Batiz Správy

Dobrá správa pre športovcov: Na Podbrezinách pribudol nový skatepark, FOTO

Financie z participatívneho rozpočtu čerpajú aj obyvatelia na Podbrezinách. V najväčšom mikulášskom sídlisku pribudol nový mini skate park.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre športovcov: Na Podbrezinách pribudol nový skatepark, FOTO
4
Galéria

Náklady vo výške 2000 eur z participatívneho rozpočtu mesta Liptovský Mikuláš prispeli k výstavbe projektu Mini skate park na Podbrezinách. “Je to ďalší náš príspevok k zmysluplnému využívaniu voľného času u našej mládeže na najväčšom sídlisku v meste. Veríme, že tento priestor budú naši mladí radi využívať,” skonštatoval Ján Sololský z vedenia mesta.

“Predložením projektu som reagoval na požiadavky mladých ľudí zo sídliska a jeho okolia. Takéto zariadenia na najväčšom sídlisku v meste chýbali. Najbližší skate park je až v centre mesta. Mini skate park zapadne do lokality, v ktorej je už urampa a detské ihriská,” poznamenal Michal Paška, autor projektu a poslanec za mestskú časť Podbreziny.

Ďalšou aktivitou na sídlisku bude začiatkom jarných mesiacov budúceho roka inovácia železničného podchodu. “Využívaný podchod je pokreslený, nahradia ho pekné grafity, ktoré jednoznačne skrášlia tento priestor,” dodal Paška.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM