Slávka Kellová Iné športy

Dominik Imrich na stupni víťazov

15. ročník Stredoeurópskeho pohára usporiadané Slovenským zväzom karate bolo vyvrcholením súťažnej sezóny 2010/2011 za účasti 8 krajín Slovinska, Chorvátska, Maďarska, Ukrajiny, Poľska, Česka, Rakúska.

Na súťaži sa zúčastnilo 76 slovenských klubov a 549 pretekárov. „Dalo sa čakať, že to nebude ľahké,“ konštatujú tréneri Ján Imrich a Matej Kráľ. Po racionálnom zvážení sa pristúpilo viac na úspešnosť techník, ako aj divácky dojem. „Športovci Dominik Imrich a Michal Gažo sú známi aj estetickým prevedením,“ konštatuje jeden z trénerov: “A oplatilo sa to.“

V kategórii starších žiakov do 30 kg sa Michal Gažo zo Závažnej Poruby pri Liptovskom Mikuláši, ale pretekajúci za Starú Ľubovňu, umiestnil na 3. mieste. Po úspechu na Majstrovstvách Slovenska je to jeho najlepší výkon. Od Mikulášana Dominika Imricha, taktiež pretekajúceho za Starú Ľubovňu, sa automaticky čakal výsledok, keďže je už druhý rok lídrom a stabilne potvrdzuje svoju výkonnosť vo svojej kategórii. Do zápasov nastupoval zodpovedne a to, že sa na prestížnej súťaži postavil sa najvyšší stupienok víťazov, hovorí len o dobrej práci trénerov Jána Imricha a Mateja Kráľa.

karate
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM