Slávka Kellová Iné športy

Dramatické zápasy štvrtého kola

Štvrté kolo mestskej futsalovej ligy v Liptov aréne prinieslo so sebou jednoznačné, ale aj veľmi dramatické zápasy.

Najmä vo večernom duely dvoch najlepších mužstiev súťaže sa bolo na čo pozerať. V zápase zatiaľ bezbodových mužstiev sa viac darilo Dream Teamu-u, ktorý si jednoznačne poradil s Pivovárskou 7:1, hoci polčasový rezultát tomu nenasvedčoval. Ruža zvíťazila pomerne vysoko s Martinčekom 6:2 a vysoké víťazstvo sa zrodilo aj v zápase FKP s Pagáčom v pomere 9:5. Vrbica vo výsledkovo vyrovnanom zápase zvíťazila 6:4 nad Vetrom.

Najdramatickejšie zápasy tohto kola boli otvárací Prima verzus Kyma a posledný Mami s LM Kings. V tom prvom Kyma spočiatku vyhrávala 3:0, ale Prime sa do konca zápasu podarilo otočiť skóre na 4:3 vo svoj prospech. Strhujúci bol aj koniec zápasu, keď sa Kyme podarilo vyrovnať na konečných 4:4. Hoci sa Prime v poslednej minúte naskytla možnosť vyhrať dobre rozbehnutý zápas, v poslednej minúte trestuhodne zahodila „desiatku“. A nebyť zázračného zákroku brankára, jeden a pól sekundy pred koncom zápasu by dokonca ešte inkasovala.

Zápas medzi Mami a LM Kings ponúkol skvelý futsal, ktorý zniesol kritéria vyššej nielen mestskej ligy. Hra priniesla dramatickú zápletku či zvraty, emócie, krásne góly a najmä kvalitný futsal pred početnou diváckou kulisou. LM Kings sa pomerne skoro dostali do dvojgólového vedenia, avšak Mami vôbec nepanikárilo a do polčasu ešte vyrovnalo. Videli sme exportné strely v podaní Koreňa a Vyskočániho a individuálny prienik Friča, ktoré skončili v sieti. Druhý polčas sa hral opatrnejšie. Z oboch strán však bolo vidieť, že ani jedno mužstvo sa nechce uspokojiť s remízou. Po góle na 3:2 pre Mami sa hra viac otvorila a zdynamizovala. Chlapci z Kings útočili do plných, z čoho si vyprodukovali množstvo šancí, ale aj generovali protiútoky pre Mami. Najbližšie mal po individuálnom prieniku k vyrovnaniu Baláž, ale Ondrejka skvele zakročil. V tomto kvalitnom stretnutí, ktorému by skôr pristála remíza sa teda zrodila nakoniec výhra Mami Pub, ktorá môže byť v konečnom účtovaní veľmi dôležitá.

**Výsledky zápasov: **

PRIMA- KYMA CENTRAL PARK 4:4 (1:3)

G: Oláh-2, Valent-2 – Zeleňák-3, Bella-1

Zk: Kell (Prima)

NH: Oláh -Kašák

RUŽA-MARTINČEK 6:2 (3:0)

G: Gallo-3, Kajan-3 – Brtko J.-2

NH: Kajan – Brtko J.

PAGÁČ- FKP 4:9 (3:5)

G: Grieš-2, Dzuriak M., Paulíny — Švárny-4, Hoško-2, Tomčík, Gajdoš, Mráz

NH: Grieš – Švárny

VRBICA –VIETOR 6:4 (3:2)

G: Devečka-4, Kumančik, Malacký – Čurný, Vrlík, Konfál, Račko

NH: Devečka – Devečka

DREAM TEAM –PIVOVARSKÁ14 7:1 (1:0)

G: Vodička-2, Gregor-2, Kello, Kubík, Onofrej – Hanis

NH: Gregor – Pleva

FC MA-MI PUB- LM KINGS 3:2 (2:2)

G: Vyskočani I.-2, Laco – Koreň, Frič

ZK: Vyskočani I., Kandera T. (MA-MI)

NH: Vyskočaní I. – Bačik

Pavel Balážik

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM