Tomáš Batiz Správy

Dva nové tobogány v mikulášskom akvaparku: Sú jedinečné v strednej Európe! FOTO a VIDEO

Od tohto leta budú v mikulášskom akvaparku v prevádzke dva nové tobogany mimoriadnych rozmerov. Pozrite si obrazový materiál.

Ilustračný obrázok k článku Dva nové tobogány v mikulášskom akvaparku: Sú jedinečné v strednej Európe! FOTO a VIDEO
5
Galéria
Zdroj: Tatry Mountain Resorts

Už 8. júla sa návštevníkom predstavia gigantické tobogany, ktoré sú technológiou, inováciou a kvalitou zhodné s tými v exotickom Dubaji alebo na Tenerife. Informuje Zuzana Fabianová, hovorkyňa TMR.

V mikulášskom akvaparku Tatralandia tento rok vystavali dva nové tobogany pre rodiny s deťmi, kde sa na raftoch vybláznia naraz až štyria návštevníci. Samozrejmosťou projektu je výťah na rafty – návštevník ich už nebude musieť nosiť v rukách a môže si energiu pošetriť na šantenie na iných atrakciách. „Jeden z toboganov je určený pre najmenšie deti a je možné ho do budúcna rozšíriť o interaktivitu 5D okuliarov počas jazdy," priblížil riaditeľ Tatralandie Igor Mráz.

„Druhý je adrenalínový – veľký booomerang, kde návštevník zažíva zrýchlenia, jazdu rôznymi smermi a zábavu štyroch osôb počas jazdy,“ doplnil I. Mráz.

Ako podotkol Mráz, zostava toboganov, ktorá vyrastie v dvoch etapách v Tatralandii sa nenachádza nikde v strednej Európe. Ich rýchlosť sa bude pohybovať okolo 6 metrov za sekundu. Dokopy pôjde o štyri tobogany vrátane výťahu na rafty

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM