Slávka Kellová Krimi

Dve noci, dva trestné činy

V noci zo štvrtka na piatok neznámy páchateľ poškodil fasádu rodinného domu v liptovskomikulášskej mestskej časti Palúdzka. Dve noci predtým sa kradlo v dvoch firmách na Palugyayho ulici.

Neznámy páchateľ včera krátko pred polnocou v Liptovskom Mikuláši poškodil fasádu rodinného domu a rozbil sklenené výplne na troch oknách. Svojim činom spôsobil majiteľovi domu škodu minimálne vo výške 1 000 eur. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci.

V noci z utorka na stredu sa neznámy páchateľ vlámal do objektov dvoch firiem na Palugyayho ulici. Jendou z nich bola spoločnsoť s hutným materiálom. Páchateľ odcudzil redukčný ventil, finančnú hotovosť a fotoaparát. Svojím konaním spôsobil škodu vo výške 930 eur. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania. V predmetnom prípade poverený príslušník Polície začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci.

vlamacka paludzka
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM