Tomáš Batiz Šport

Fitneska Dominika Multáňová: Zvažujem aj to, že ukončím kariéru

Známa fitneska Dominika Multáňová má vo svojej zbierke množstvo svetových ocenení. Na vrchole kariéry zvažuje svoj koniec.

Ilustračný obrázok k článku Fitneska Dominika Multáňová: Zvažujem aj to, že ukončím kariéru
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Úspešná Liptáčka Dominika Multáňová má za sebou viaceré svetové úspechy, medzi ktoré patria aj tituly majsterky sveta. Talentovaná Liptáčka zvažuje, že svoju kariéru možno aj ukončí. „V mojej hlave padali už aj takéto myšlienky, ale ešte uvidíme. To zdravie je už trošku nalomené, tak ako to bude nevyhnutné rozhodnem sa o ukončenie,“ zhodnotila Multáňová.

Jarnú časť vypustí

V minulom roku absolvovala Multáňovú iba jesennú časť sezóny. Tento rok opäť vynechá jarnú časť, kvôli zdravotným problémom. „Zatiaľ to vyzerá tak, že jarnú časť vypustím a podľa toho budem vidieť, či sa zúčastním pretekov v jesennej časti. Bola by som rada, keby sa mi podarilo opäť dostať na súťažné pódiá,“ poznamenala ďalej Multáňová.

Otázku ohľadom cieľov do sezóny komentovala iba v krátkosti: „Vrcholom by mali byť majstrovstvá sveta v Rumunsku, ktoré sa konajú koncom roka 2017.“

Pri fitnese chce ostať

Počas svojej kariéry získala Dominika Multáňová bohaté skúsenosti, ktoré už teraz odovzdáva viacerým mikulášskym fitneskám. Okrem toho sa venuje aj trénerstvu. „Chcela by som určite ostať pri fitnese. Mám dievčatá, ktorým chcem pomáhať popri tom sa venovať aj trénerstvu,“ dodala.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM